Sådan Tilsluttes Et Andet Tastatur

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Andet Tastatur
Sådan Tilsluttes Et Andet Tastatur

Video: Sådan Tilsluttes Et Andet Tastatur

Video: Sådan Tilsluttes Et Andet Tastatur
Video: DOQO 8-в-1 клавиатура для IPad Pro: Руки вверх u0026 Впечатления 2024, Kan
Anonim

Tastaturet indbygget i en bærbar computer virker ubehageligt for mange. Når de kommer hjem, forbinder de et eksternt tastatur til det. Brug af to tastaturer med en stationær computer kan også være nyttigt i en række situationer.

Sådan tilsluttes et andet tastatur
Sådan tilsluttes et andet tastatur

Instruktioner

Trin 1

Hvis du skal tilslutte et andet tastatur til USB-grænsefladen, skal du først prøve at kigge efter en PS / 2-tastaturemuleringsfunktion i CMOS Setup-værktøjet. Ellers fungerer det andet tastatur, du har tilsluttet, ikke i DOS og Windows 95 og Linux med kerne op til 2.2 inklusive, og i Windows 98 fungerer det kun med drivere. I Linux med kerne 2.4 inklusive samt Windows XP, Vista og 7 fungerer det andet tastatur uanset om PS / 2-emuleringstilstand er aktiveret i BIOS, men det er muligvis ikke muligt at indtaste CMOS-opsætning fra et USB-tastatur. GRUB-bootloaderen reagerer muligvis ikke på tastetryk på et USB-tastatur, selv ikke i emuleringstilstand.

Trin 2

En bærbar computer har normalt kun et PS / 2-stik, og det er gratis, medmindre en mus er tilsluttet det. I hjælpeprogrammet CMOS Setup kan du vælge, hvilken grænseflade der skal vises på dette stik - til tastaturet eller til musen. Hvis du bruger en PS / 2-mus, skal du tilslutte tastaturet via USB og omvendt. Vælg PS / 2-interface-tilstand korrekt i CMOS-opsætning.

Trin 3

Hvis det første tastatur er sluttet til computeren via USB-grænsefladen, skal du slutte det andet enten gennem et andet samme stik eller via PS / 2-stikket, afhængigt af hvilket interface det er udstyret med.

Trin 4

Antallet af tastaturer, der kan bruges i en computer til USB-porte, er kun begrænset af interfacets strømhåndteringskapacitet såvel som af antallet af stik. Et moderne tastatur trækker en strøm på ca. 20 mA, som er relativt lav. Husk dog, at hvis du ikke efterlader gratis stik, vil du ikke være i stand til at forbinde flashdrev til computeren, medmindre du først afbryder et af tastaturerne.

Trin 5

Du kan trykke på kombinationer af flere taster både fra et tastatur eller fra to på én gang. Prøv for eksempel at kopiere tekst til udklipsholderen ved at trykke på "Control" på det ene tastatur og "C" på det andet. På samme måde kan du trykke på og samtidigt på tre taster ved hjælp af et, to eller tre tastaturer i enhver kombination.

Anbefalede: