Sådan Lukkes Et Vindue På Skrivebordet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lukkes Et Vindue På Skrivebordet
Sådan Lukkes Et Vindue På Skrivebordet

Video: Sådan Lukkes Et Vindue På Skrivebordet

Video: Sådan Lukkes Et Vindue På Skrivebordet
Video: Sådan åbner dine nye vinduer – se mulighederne 2024, Kan
Anonim

For at åbne filer og mapper samt starte forskellige applikationer på din computer skal du venstreklikke på det ønskede ikon i det bibliotek, hvor filen findes, i Start-menuen, i hurtigstartlinjen eller på skrivebordet. Der er flere måder at lukke et programvindue eller en mappe på.

Sådan lukkes et vindue på skrivebordet
Sådan lukkes et vindue på skrivebordet

Instruktioner

Trin 1

For at lukke applikationsvinduet på "Desktop" skal du bruge det tilsvarende menupunkt i det kørende program. Som regel er grænsefladen til forskellige programmer ens. Vælg "File" i den øverste menulinje, og vælg den sidste linje "Exit" i rullemenuen ved at klikke på den med venstre museknap.

Trin 2

Hvis programgrænsefladen ikke indeholder den øverste menulinje, er det muligt, at hovedmenuen påkaldes med Esc-tasten (dette er oftest tilfældet i spil). Tryk på tasten, vent på, at menuen vises, brug pilene på tastaturet til at aktivere punktet Afslut, og tryk på Enter-tasten eller udfør kommandoen med musen.

Trin 3

Hvis vinduet ikke har en menu påkrævet af Esc-tasten, skal du være opmærksom på det øverste højre hjørne af vinduet. Hvis der er et X der, skal du venstreklikke på det. Denne metode til at lukke vinduer er også standard for de fleste programmer og mapper.

Trin 4

Hvis ingen af metoderne fungerer, skal du indtaste tastaturgenvejen alt="Image" og F4 - i de fleste tilfælde er kommandoen relevant for alle programmer og mapper. Hvis denne metode heller ikke hjalp, skal du bruge "Jobliste" til at lukke vinduet.

Trin 5

For at åbne "Task Manager" skal du trykke på tastaturgenvejen Ctrl, alt="Image" og Del. Hvis du har svært ved at trykke på tre taster på én gang, skal du højreklikke på "Proceslinjen" i et ledigt rum. I rullemenuen skal du vælge "Jobliste" - en ny dialogboks åbnes.

Trin 6

På fanen "Applikationer" skal du bruge musemarkøren til at vælge den applikation, du vil lukke vinduet, og klikke på knappen "Afslut opgave" nederst i vinduet. En anden mulighed: Gå til fanen "Processer" og vælg navnet på din applikation på listen over kørende opgaver ved hjælp af venstre museknap. Klik på knappen "Afslut proces". Luk Windows Task Manager-vindue ved at klikke på X i øverste højre hjørne af vinduet.

Anbefalede: