Computeren Går Langsommere

Computeren Går Langsommere
Computeren Går Langsommere

Video: Computeren Går Langsommere

Video: Computeren Går Langsommere
Video: Построй ПК своей мечты и научись ремонтировать компьютеры | PC Building Simulator игровой процесс 2024, Kan
Anonim

Meget ofte står mange computerbrugere over for et sådant problem som hyppig frysning, langsom arbejdshastighed, lang indlæsning af pc'en osv. I de fleste tilfælde er problemet ikke noget værd og har en ret simpel løsning.

Sådan forbedres produktiviteten
Sådan forbedres produktiviteten

Du behøver ikke at være en professionel programmør for at bestemme årsagen til en langsom computer. Her er nogle tip, som mange computerbrugere finder nyttige.

1. Rengør systemenheden for støv. Almindeligt støv er den mest almindelige årsag til bremser og fryser. Mange ser ikke engang under dækslet på systemenheden (SB) fra købsøjeblikket, men efter 2-3 år akkumuleres et ret tykt lag støv på tavlerne. Det er bedst at fjerne alle brædder og forsigtigt støve dem af med en blød børste (se i din kæreste / kone / søsters makeuppose eller køb en pensel fra kontorartikler). Hvis du ikke vil adskille noget, kan du blot blæse gennem SB med en støvsuger og skifte tilstand til "blæser", hvis der er en. Men vær forsigtig! Prøv ikke at ramme noget inde i røret!

2. Kontroller, om der er vira på din computer. I øjeblikket er der et stort antal vira, der "spiser" systemets ressourcer. For at løse dette problem skal du bare scanne systemet med dit antivirusprogram. Hvis ikke, kan du bruge det gratis CureIt-værktøj! fra Dr. Web. Derudover kan jeg anbefale det gratis Avast-antivirusprogram, der har mange firewalls og filtre.

3. Brug et program til at rense registreringsdatabasen. Denne slags programmer scanner dit system og renser det for midlertidige filer, der er efterladt af andre programmer, samt rydder op for andet affald. En af de bedste er TuneUp, men den betales, men den har en 15-dages prøveperiode. Der er også gratis, for eksempel CCleaner, gratis betyder ikke dårligt.

4. Prøv ikke at installere spil og programmer på systemdrevet. De fleste programmer er installeret på systemdrevet (C:) som standard. Jeg anbefaler, at du skifter disken til noget andet. Først vil der ikke være nogen forskel, men når C: -drevet er næsten fuldt, fryser og afmatning begynder.

5. Overhold mappehierarkiet. Du bør ikke installere alt i en bunke ved roden på disken. Opret separate mapper til forskellige typer software, for eksempel Spil til spil, Programfiler til programmer.

6. Når du installerer programmer, skal du være opmærksom på, hvad der er installeret med dem. Mange programmer har status som gratis, men når de installeres, anbefales det nogle gange at installere en masse unødvendige ting (udviklere skal tjene på en eller anden måde). Læs alt omhyggeligt, og fjern markeringen af det, du ikke har brug for. De fleste af disse "bonusser" går straks i opstart, og som et resultat - computeren tager lang tid at starte, når den er tændt.

Hvis du følger disse tip, kører din computer længere og hurtigere.

Anbefalede: