Sådan Udtrækkes Mp3 Fra APE

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udtrækkes Mp3 Fra APE
Sådan Udtrækkes Mp3 Fra APE

Video: Sådan Udtrækkes Mp3 Fra APE

Video: Sådan Udtrækkes Mp3 Fra APE
Video: Стрижка Слоями Лесенка Каскад на средние густые волосы пошагово дома | Мастер - Класс! Уроки стрижек 2024, Kan
Anonim

MP3-formatet forbliver den mest almindelige form for lagring af lydfiler. Derfor mister problemet med at konvertere musiksammensætninger fra Losssless-formater til MP3 ikke dets relevans.

Sådan udtrækkes mp3 fra APE
Sådan udtrækkes mp3 fra APE

Nødvendig

  • - Foobar2000;
  • - Cue-splitter;
  • - Aimp;
  • - dbPoweramp.

Instruktioner

Trin 1

Download og installer en speciel applikation Foobar2000 på din computer, som giver dig mulighed for at løse problemet med at konvertere et valgt stykke musik fra APE Lossless-format til MP3. Kør applikationen, og angiv mappen i programindstillingerne for at gemme de ændrede lydfiler. Derefter skal du bare trække track rip (.cue) ind i applikationsvinduet. Tryk på funktionstasterne Ctrl og A på samme tid, og derefter Ctrl og K. Bekræft handlingen ved at klikke på OK-knappen, og vent på, at formatændringsprocessen er afsluttet.

Trin 2

Hvis rippen blev filmet i alfabetisk rækkefølge, dvs. billede (billede +.kugle), skal du bruge et specielt program Cue-splitter, som giver dig mulighed for at klippe det eksisterende billede i spor. For at gøre dette skal du starte applikationen og angive den fulde sti til.cue-filen i hovedprogramvinduet. Vælg kommandoen "Klip", og angiv stien til den ønskede mappe til lagring af klipte spor i den åbnede dialogboks. Processen kan tage noget tid.

Trin 3

Download og installer Aimp-applikationen på din computer, som også giver dig mulighed for at konvertere valgte musikfiler fra APE-format til MP3. Start programmet, og vælg de ønskede lydfiler i programmets hovedvindue. Ring til genvejsmenuen for de valgte filer ved at klikke på højre museknap og vælge AIMP-elementet. Brug kommandoen "Konverter til AIMP" og vælg MP3-indstillingen fra rullelisten nederst i vinduet. Glem ikke at specificere CBR i rullemenuen på linjen "Mode" og klik på "Start" -knappen.

Trin 4

Brug dbPoweramp, et andet program designet til at ændre formatet på lydfiler. Vælg alle sporene, der skal formateres, og påkald genvejsmenuen ved at klikke på højre museknap. Angiv kommandoen Konverter til, vælg emnet mp3 (Halt) i rullelisten på linjen Konvertering til i applikationsdialogboksen, der åbnes. Angiv den ønskede mappe for at gemme de modificerede filer i afsnittet Outputplacering, og bekræft dit valg ved at klikke på knappen Konverter. Kontroller konverteringsprocessen i et separat vindue.

Anbefalede: