Sådan øges Højttalerlydstyrken

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Højttalerlydstyrken
Sådan øges Højttalerlydstyrken

Video: Sådan øges Højttalerlydstyrken

Video: Sådan øges Højttalerlydstyrken
Video: Hvordan forbinder man en volume kontrol til en højttaler 2024, Kan
Anonim

Det ser ud til, at højttalerne i computerakustik er en absolut værdi. Men i praksis kan de samme højttalere, der er tilsluttet forskellige computere, producere lyd i forskellige lydstyrker. I dette tilfælde er det indlysende, at årsagen ligger i lydkilden, det vil sige i computerens lydkort eller rettere i dens indstillinger. Derfor skal du fordybe dig i netop disse indstillinger for at øge den maksimale lydstyrke for højttalerne.

Sådan øges højttalerlydstyrken
Sådan øges højttalerlydstyrken

Nødvendig

Computer, højttalere, grundlæggende computeropsætningsfærdigheder

Instruktioner

Trin 1

Se først på lydstyrken på hovedlydmåleren. Det er placeret i nederste højre hjørne af skærmen, og dets ikon ligner en miniature af en højttaler. Lydstyrkeskyderen skal indstilles til maksimum. Desuden, hvis du er tilfreds med et sådant lydstyrkeniveau, kan du stoppe der.

Trin 2

Hvis højttalervolumen ikke er tilstrækkelig, selv når kontrolskyderen er i op-position, skal du bruge den avancerede lydkontrolmenu. For at gøre dette skal du åbne fanen "Lyde og lydenheder" i "Kontrolpanel". Vælg undermenuen "Volumen", og klik på knappen "Avanceret". Et vindue med flere skalaer vises. Indstil "Sound" -skalaen til den øverste position, og kontroller placeringen af "General" -skyderen. Hvis du fulgte det første trin, skulle det også være øverst, hvis ikke, flyt skyderen op.

Trin 3

Der er ikke flere universelle værktøjer til at hæve lydstyrken. Imidlertid forsyner mange producenter af lydkort deres enheder med speciel software, som ofte inkluderer en equalizer. Hvis der er et sådant program, skal du starte det fra listen over programmer i menuen Start. I equalizeren hæves lydniveauet for alle frekvenser. Denne metode til at hæve lydstyrken er imidlertid skadelig for lydkvaliteten og bør bruges sparsomt.

Anbefalede: