Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Mikrofonen Ikke Fungerer

Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Mikrofonen Ikke Fungerer
Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Mikrofonen Ikke Fungerer

Video: Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Mikrofonen Ikke Fungerer

Video: Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Mikrofonen Ikke Fungerer
Video: Mariehøne vs SPs! Tegnefilmpigen Yo Yo er vild med en superkat! i det virkelige liv! 2024, April
Anonim

Mikrofonens inoperabilitet kan være forårsaget af en fejl i både sig selv og den enhed, som den er tilsluttet. Det fungerer muligvis ikke, når det er tilsluttet servicefyldt, men inkompatibelt eller forkert konfigureret udstyr.

Hvad skal jeg gøre, hvis mikrofonen ikke fungerer
Hvad skal jeg gøre, hvis mikrofonen ikke fungerer

Hvis mikrofonen er dynamisk, skal du først kontrollere placeringen af kontakten på den. Frakobl derefter mikrofonen fra stikket, og tilslut derefter et ohmmeter til stikket. I afbryderens tændt position skal stemmespolens modstand være flere snesevis af ohm, og i slukket position skal den kortsluttes af afbryderen. Hvis du finder et åbent kredsløb, skal du ringe til kablet og stemmespolen separat, og hvis du finder en kortslutning, skal du kontrollere kontakten og også kablet.

En dynamisk mikrofon med et DIN-stik fungerer muligvis ikke, hvis stikket er tilsluttet den gamle standard, og stikket er tilsluttet det nye eller omvendt. Den almindelige kontakt i en sådan stikkontakt er altid den midterste, men signalkontakten kan være enten højre eller venstre. Lod om nødvendigt stikket.

Elektretmikrofonen har ikke en kontakt. Det skal kun kaldes med en digital enhed, da en analog kan brænde felt-effekt transistoren indbygget i mikrofonkapslen. Modstanden mellem stikkets kontakter skal være fra 500 til 5000 Ohm, og den kan variere afhængigt af testledningerne. Hvis en åben eller kort detekteres, skal du fortsætte som beskrevet ovenfor. Hvis mikrofonkapslen skal udskiftes, skal du sørge for korrekt polaritet, når du tilslutter den nye. Når du reparerer mikrofoner, både dynamiske og elektriske, må du ikke lodde, når stikket sættes i stikkontakten.

En fungerende mikrofon fungerer muligvis ikke, hvis optagelsesniveauet på båndoptageren er indstillet til nul, og følsomhedskontrol på karaoke-systemet. Kontroller deres position, og juster om nødvendigt. Lyden kan også være meget stille, hvis en dynamisk er tilsluttet en enhed designet til en electret-mikrofon. Det samme resultat er muligt ved at tilslutte en 3-volts electret-mikrofonkapsel til en 1,5-volt enhed. Hvis enheden er designet til en dynamisk mikrofon, fungerer electret slet ikke med den.

Hvis en fungerende mikrofon, der er tilsluttet computeren, ikke fungerer, skal du først kontrollere indstillingerne for softwaremixeren. Bemærk, at i nogle OS-mixere kan et flueben betyde den aktiverede tilstand for det tilsvarende input, mens det i andre kan være deaktiveret. Hvis manipulationer med mixeren ikke fører til succes, skal du kontrollere, at mikrofonstikket er sat i stikket (det skal være grønt). Hvis dette ikke hjælper, skal du sørge for, at lydkortet fungerer korrekt og korrekt konfigureret.

Anbefalede: