Sådan Måles Hastigheden På Et Flashdrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Måles Hastigheden På Et Flashdrev
Sådan Måles Hastigheden På Et Flashdrev

Video: Sådan Måles Hastigheden På Et Flashdrev

Video: Sådan Måles Hastigheden På Et Flashdrev
Video: СУ-27 с мощной турбиной - Ну наконец то !!! 2024, Kan
Anonim

Forøgelsen af kapaciteten på flytbare USB-drev, der kan sammenlignes med lokale drev, har ført til erkendelsen af vigtigheden af den anden hovedindikator for ydeevnen for et flashdrev - hastighed. Microsoft Windows-operativsystemet har ikke et indbygget værktøj til at teste hastigheden på flytbare medier, så lad os se på nogle gratis hjælpeprogrammer designet til at udføre denne opgave.

Sådan måles hastigheden på et flashdrev
Sådan måles hastigheden på et flashdrev

Instruktioner

Trin 1

Brug Check Flash-værktøjet, oprettet af den ukrainske udvikler M. Cherkes, til at udføre mediehastighedstest, fejldetektering og formateringsprocedurer. Angiv det drev, der er valgt til scanning, i applikationsindstillingerne, og vælg de nødvendige parametre for antal og metode til scanning. Arbejdsresultaterne viser typen af opgave, der udføres, hastigheden på informationsoverførslen og antallet af eksisterende problemer. Distributionskitets størrelse er 670 KB, ingen installation er påkrævet.

Trin 2

Vælg det mindste (80 KB) værktøj til kontrol af hastigheden og ydeevnen på flytbare drev, oprettet af SteelBytes og bærer det “fortællende navn” HD-hastighed. Programmets grafiske grænseflade giver dig mulighed for visuelt at vurdere forskellene i hastigheden på USB-enheder. Angiv det valgte drev til test i applikationsindstillingerne, og vælg størrelserne på dataudvekslingskomponenterne, testtidspunktet og testmetoden. Værktøjet er universelt til alle versioner af Microsoft Windows.

Trin 3

Få den æstetiske glæde ved at bruge CrystalDiskmark-produktet fra japanske softwareproducenter med mulighed for at tilpasse applikationens farvepalet. Programmet er universelt for alle typer flytbare medier og giver dig mulighed for at teste hastigheden på informationsudveksling ved hjælp af flere valgte parametre på samme tid. Fordelene ved applikationen kan også tilskrives evnen til at vælge et sprog.

Trin 4

Brug den gratis version af det kommercielle Flash Memory Toolkit til at udvide funktionaliteten i ovenstående applikationer. Ud over at kontrollere hastigheden på flytbare medier har Flash Memory Toolkit funktionen til at gendanne slettede filer og er i stand til at oprette sikkerhedskopier af information gemt på disken.

Anbefalede: