Sådan Tilsluttes DVI-kabel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes DVI-kabel
Sådan Tilsluttes DVI-kabel

Video: Sådan Tilsluttes DVI-kabel

Video: Sådan Tilsluttes DVI-kabel
Video: МАЛО КТО ЗНАЕТ Как соединить пластиковую трубу без соединителей!!! 2024, Kan
Anonim

DVI-linket er til transmission af digitalt signal. Det bruges normalt til at forbinde skærme, der understøtter high definitioner eller tv til en stationær computer.

Sådan tilsluttes DVI-kabel
Sådan tilsluttes DVI-kabel

Nødvendig

DVI-kabel

Instruktioner

Trin 1

Problemet er, at de fleste moderne tv'er ikke inkluderer en DVI-port i designet, fordi der er en ny analog - HDMI-stikket. Heldigvis er der specielle kabler, der er DVI til HDMI-adaptere. Køb et sådant kabel, hvis du har brug for at tilslutte HDMI- og DVI-porte.

Trin 2

Tilslut det til din computers videoadapter og tv. Tænd for begge disse enheder. Åbn tv-indstillingsmenuen, og gå til punktet "Signal kilde". Vælg det HDMI-stik, som du tilsluttede kablet til. Vent på, at operativsystemet indlæses. Mest sandsynligt duplikeres skærmbilledet straks på tv-skærmen.

Trin 3

Hvis du kun vil bruge tv'et, skal du bare frakoble skærmen ved at frakoble det relevante kabel fra videokortet. Hvis du har brug for at arbejde med to skærme på samme tid, skal du foretage visse indstillinger. I Windows Seven skal du bare højreklikke på skrivebordet og vælge Skærmopløsning.

Trin 4

I det menu, der åbnes, skal du vælge det symbolske billede af den ønskede skærm og aktivere funktionen "Gør dette display til hoved". I dette tilfælde er det bedre at vælge en standard computerskærm, fordi denne enhed vil blive brugt oftere. Når alt kommer til alt er det på det, at de kørende programmer oprindeligt åbnes.

Trin 5

Aktiver nu indstillingen Udvid denne skærm. Alle Windows-genveje og værktøjslinje forsvinder fra den sekundære skærm. Juster skærmernes position i forhold til hinanden. Flyt programvinduet uden for skærmen for at få det vist på tv-skærmen.

Trin 6

Hvis du bruger DVI-linket til at tilslutte projektoren, skal du vælge Duplicate Screens. Dette giver den eksterne enhed mulighed for at overføre det billede, der vises på skærmen.

Anbefalede: