Sådan Tilsluttes Avertv DVI-boks 1080i

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Avertv DVI-boks 1080i
Sådan Tilsluttes Avertv DVI-boks 1080i

Video: Sådan Tilsluttes Avertv DVI-boks 1080i

Video: Sådan Tilsluttes Avertv DVI-boks 1080i
Video: МАЛО КТО ЗНАЕТ Как соединить пластиковую трубу без соединителей!!! 2024, April
Anonim

AVerTV DVI Box 1080i er en tv-tuner fra AVerMedia Technologies, som er baseret på DVI-interface, som gør det muligt for enheden at arbejde autonomt uden at tænde computeren. Tv-tunerens betjening afhænger direkte af rigtigheden af dens forbindelse. Dette kan gøres på to måder - ved hjælp af DVI- eller VGA-kabler.

Sådan tilsluttes Avertv DVI-boks 1080i
Sådan tilsluttes Avertv DVI-boks 1080i

Nødvendig

  • - tuner AVerTV DVI Box 1080i;
  • - PC;
  • - skærm;
  • - DVI- eller VGA-kabler.

Instruktioner

Trin 1

Undersøg omhyggeligt enheden til AVerTV DVI Box 1080i TV-tuneren. Den har to grupper af stik. Den første bruges til at forbinde eksterne enheder og består af komponent- og kompositvideoindgang, S-videoindgang samt lyd- og hovedtelefonindgang og -udgang. Den anden gruppe af stik er designet til at sikre enhedens betjening og består af en indgang til strømforsyning, lyd, en tv-antenne og en DVI-indgang samt en DVI-udgang til tilslutning til en skærm og en lydudgang til tilslutning af en forstærker eller højttalere.

Trin 2

Vælg metoden for at slutte AVerTV DVI Box 1080i TV Tuner til din computer eller skærm. Du kan bruge VGA- eller DVI-tilslutningskabler. Det skal bemærkes, at de under ingen omstændigheder skal blandes, ellers vil det føre til tab af signal.

Trin 3

Tag et DVI-kabel, og tilslut DVI-udgangen på din computers videokort til DVI-indgangen på din TV-tuner for at oprette forbindelse til din computer. Brug derefter et lignende kabel til at tilslutte DVI-udgangen på tuneren og DVI-indgangen på din pc-skærm. Derefter kan du fortsætte med direkte indstilling af tuneren.

Trin 4

Brug VGA-forbindelsen til AVerTV DVI Box 1080i-tuneren, hvis din computer er udstyret med et videokort, der kun har en VGA-udgang, og skærmen skal være udstyret med en VGA-indgang. Ellers vil du ikke være i stand til at oprette forbindelse og konfigurere tuneren korrekt.

Trin 5

Det er også værd at bemærke, at det med en sådan forbindelse er nødvendigt at købe yderligere VGA-DVI-adaptere, da de er nødvendige for at forbinde DVI-indgangen og -udgangen på tuneren via et VGA-kabel til VGA-indgangen og -udgangen på din pc. Resten af forbindelsen svarer til den tidligere metode.

Trin 6

Tænd for AVerTV DVI Box 1080i-tuneren, og kontroller, om den fungerer. Gå til menuen "Indstillinger", angiv de nødvendige parametre, og konfigurer kanalerne.

Anbefalede: