Sådan Får Du Filer Tilbage Fra Karantæne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Filer Tilbage Fra Karantæne
Sådan Får Du Filer Tilbage Fra Karantæne

Video: Sådan Får Du Filer Tilbage Fra Karantæne

Video: Sådan Får Du Filer Tilbage Fra Karantæne
Video: Demon Dimension Sakse fra Star vs. Forces of Evil! Ny beboer i Hazbin Hotel! 2024, April
Anonim

Processen med gendannelse af fejlagtigt flyttede filer fra karantæne er standardiseret i de fleste antivirusprogrammer og adskiller sig lidt fra hinanden. Undersøg algoritmen for dataekstraktion ved hjælp af eksemplet med Kaspersky Anti-Virus.

Sådan får du filer tilbage fra karantæne
Sådan får du filer tilbage fra karantæne

Nødvendig

  • - PC, der kører Windows-operativsystem
  • - Kaspersky Anti-Virus.

Instruktioner

Trin 1

Antivirussoftware fra Kaspersky Lab karantæner alle filer mistænkeligt, men genkendes ikke som vira. Ofte indeholder denne specielle zone i antivirusprogrammet data, der ikke indeholder ondsindede vedhæftede filer. Gendan sådanne filer, hvis du er helt sikker på, at de er sikre.

Trin 2

Gå ind i menuen "Start" på din computer, og åbn vinduet "Kaspersky Anti-Virus". Du kan også få adgang gennem proceslinjen ved at dobbeltklikke på den venstre tast på manipulatoren på programikonet. Aktiver menupunktet "Karantæne" øverst på skærmen.

Trin 3

Hvis en opdateret version af Kaspersky Anti-Virus er installeret på din computer, og navnene i menuen afviger fra de angivne, skal du bruge Hjælp-sektionen. Analyser listen over filer i karantæne, find og fremhæv dem, der skal gendannes.

Trin 4

Højreklik på filen og klik på emnet "Fjern fra listen" i genvejsmenuen. Således kan du vælge alle data, der er gemt i programhukommelsen. Glem dog ikke, at Kaspersky Anti-Virus sjældent fejlagtigt sætter filer i karantæne.

Trin 5

Bekræft dit valg, og gentag proceduren med alle de filer, du planlagde at fjerne fra karantæne. Luk vinduet ved at klikke på den tilsvarende knap nederst på skærmen. Husk, at selv oplysninger, som du er sikker på, kan blive inficeret med ondsindede filer.

Trin 6

Data i karantæne er ikke vanskelige at gendanne, du skal bare følge alle trinene i rækkefølge og ikke skade det operativsystem, der er installeret på din computer. Følg råd fra antivirussoftware fra Kaspersky Lab og beskyt din computer mod ondsindede angreb.

Anbefalede: