Sådan Slettes Filer I Karantæne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes Filer I Karantæne
Sådan Slettes Filer I Karantæne

Video: Sådan Slettes Filer I Karantæne

Video: Sådan Slettes Filer I Karantæne
Video: Flytte/slette flere filer i mapper (3S) 2024, April
Anonim

På Internettet er et betydeligt antal filer inficeret med vira, og for at beskytte din computer skal du installere et antivirusprogram. De fleste af disse applikationer har evnen til at sætte en fil i karantæne og om nødvendigt bruge dens oplysninger. Men hvis du ikke har brug for dokumentet, kan du bare slette det derfra.

Sådan slettes filer i karantæne
Sådan slettes filer i karantæne

Nødvendig

ESET NOD32 Antivirus

Instruktioner

Trin 1

Alle filer i mappen Karantæne er enten inficerede eller mistænkelige eller er blevet flyttet af brugeren alene. I indstillingerne for antivirusprogrammet skal du markere afkrydsningsfeltet ud for linjen "Flyt inficerede filer automatisk til karantæne". I dette tilfælde behøver du ikke konstant tage en beslutning om flytning af sådanne dokumenter.

Trin 2

Du kan finde ud af nøjagtigt, hvilke objekter der er i denne mappe ved hjælp af grænsefladen til antivirusprogrammet. Hvis du har installeret ESET NOD32, skal du gå til hovedprogrammenuen (med aktiv beskyttelse er det i proceslinjen). Vælg derefter afsnittet "Hjælpeprogrammer" - det giver adgang til antivirusstyring. Åbn mappen med navnet "Karantæne". Alle filer, der tidligere er placeret der, reflekteres.

Trin 3

For hvert objekt i karantæne kan ESET NOD32 foretage flere handlinger, nemlig: slette, gendanne (flytte fra denne mappe til originalen) og genscanne (scanne igen). Hvis filen efter din mening blev placeret der ved et uheld, er det bedre at køre analysen igen. Hvis antivirusprogrammet efter det ikke opdager en trussel, kan dokumentet gendannes.

Trin 4

Klik på knappen "Slet" for at rense din computer for uønsket fil. I dette tilfælde vil den virus, der inficerede den, blive slettet sammen med objektet. Det vil være umuligt at gendanne det igen.

Trin 5

Bemærk, at det ikke er muligt at køre filer, der er i karantæne. Når du højreklikker på et dokument, kan du kun se dets egenskaber. Dette gøres for at beskytte dit operativsystem mod at blive inficeret af en virus, hvis det ved et uheld startes. Forudsat at det inficerede objekt er i mappen "Karantæne", skader det slet ikke dit system, men er simpelthen gemt i antivirusprogrammets hukommelse.

Anbefalede: