Sådan Får Du Slettede Filer Tilbage Fra Papirkurven

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Slettede Filer Tilbage Fra Papirkurven
Sådan Får Du Slettede Filer Tilbage Fra Papirkurven

Video: Sådan Får Du Slettede Filer Tilbage Fra Papirkurven

Video: Sådan Får Du Slettede Filer Tilbage Fra Papirkurven
Video: Hvordan man får sin papirkurv tilbage (Vista)! 2024, Kan
Anonim

Nogle gange sker det, at filer, der er slettet fra papirkurven for længe siden, bliver nødvendige igen. Du kan gendanne mistede data på en Windows-computer ved hjælp af specielle programmer.

Sådan får du slettede filer tilbage fra papirkurven
Sådan får du slettede filer tilbage fra papirkurven

Nødvendig

UnErase-program

Instruktioner

Trin 1

Søg på Internettet, og installer et af applikationerne til at gendanne filer, der er slettet fra papirkurven, på din computer. Sådanne applikationer er lette at finde ved at søge efter "programmer til gendannelse af slettede filer". Installer f.eks. UnErase. Denne app har en gratis prøveperiode.

Trin 2

Kør UnErase-applikationen. I diskvinduet skal du vælge den diskpartition, hvorfra den mistede fil blev slettet i papirkurven. Find og kør kommandoen Søg efter slettede filer øverst i vinduet. Processen med at søge efter slettede filer er aktiveret. Bemærk, at søgehastigheden er i direkte forhold til størrelsen og kapaciteten på din harddisk. Du kan følge programmets forløb ved hjælp af den gradvise udfyldningsprocesindikator.

Trin 3

Undersøg listen over opdagede slettede filer, som skal vises i programmets centrale vindue, når søgningen er afsluttet. Find navnet på den ønskede fil, og højreklik på den. Klik på menuen Gendan i den menu, der vises. Et ekstra vindue åbnes.

Trin 4

I den øverste linje i det vindue, der vises, skal du klikke på knappen Gennemse og vælge den mappe, hvor du vil gendanne den mistede fil. Derefter skal du klikke på knappen Næste placeret nederst i vinduet. Filen gendannes til den angivne mappe.

Trin 5

Hvis du i det mindste kender en del af navnet på den mistede fil, kan du gøre din søgning lettere ved at vælge indstillingen Avanceret søgning i menuen UnErase. Angiv navnet på den fil, du leder efter, i linjen Filnavn. Du kan desuden udfylde elementet med datoen for filsletning. Dette vil fremskynde søgningsprocessen. Klik på knappen Ny søgning. En liste over filer med de angivne parametre vises i programmets centrale vindue. Yderligere gendannelse af filen er nøjagtig den samme som proceduren beskrevet tidligere.

Anbefalede: