Sådan Oprettes Et Grafikkort Og En Skærm

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Grafikkort Og En Skærm
Sådan Oprettes Et Grafikkort Og En Skærm

Video: Sådan Oprettes Et Grafikkort Og En Skærm

Video: Sådan Oprettes Et Grafikkort Og En Skærm
Video: ⭐Buildguide TO KÆMPE GRAFIKKORT EP 2/3⭐ 2024, Kan
Anonim

Forkerte skærmkort- og skærmindstillinger kan ikke kun påvirke billedkvaliteten, men også påvirke brugernes syn og generelle trivsel negativt. Før du arbejder på computeren, er det nødvendigt at justere alle indstillingerne for videosystemet så meget som muligt.

Sådan opsættes et grafikkort og en skærm
Sådan opsættes et grafikkort og en skærm

Instruktioner

Trin 1

Åbn hovedmenuen "Start" og vælg "Kontrolpanel", dobbeltklik på vinduet, der åbnes, på ikonet "Display". Vinduet "Egenskaber: Display" startes, gå til fanen "Parametre". Her kan du justere skærmopløsningen for at gøre dette, træk skyderen "Skærmopløsning" til den ønskede position, vælg den værdi, der er mest behagelig til arbejde, som regel, jo højere skærmdiagonal, jo højere vælges opløsningen.

Trin 2

I samme fane kan du justere skærmens farvepalet (farvekvalitet), denne parameter indstiller antallet af farver og nuancer, der gengives på skærmen, normalt er valget mellem værdierne "Medium" og "Højeste". For de fleste brugere er "Gennemsnit" tilstrækkelig, "Højest" giver mening, når man arbejder med billeder af høj kvalitet.

Trin 3

Klik på knappen "Avanceret". Gå til fanen "Monitor" i det vindue, der åbnes. Den vigtigste indstilling af videosystemet udføres her - skærmens opdateringshastighed, denne parameter indstiller flimmerhastigheden eller antallet af tegninger af billedet på skærmbilledet. Jo højere denne værdi er, jo mindre trætte vil dine øjne være, når du arbejder. Husk, at for høje værdier for "Skærmopløsning" og "Farvekvalitet" vil sænke den maksimale værdi af "Opdateringshastighed", og denne parameter prioriteres. Indstil opdateringshastigheden til 85 Hz for en CRT-skærm eller 70 Hz for en LCD-skærm, og baseret på disse værdier skal du indstille de resterende parametre.

Trin 4

Grafikkort- og skærmdrivere skal være installeret på computeren, ellers indstiller Windows automatisk opdateringshastigheden til 60 Hz, denne frekvens er tilstrækkelig til computerens stabile funktion, men det er ikke acceptabelt for en person, når man arbejder på det i lang tid.

Anbefalede: