Sådan Tilsluttes To Sata-harddiske

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes To Sata-harddiske
Sådan Tilsluttes To Sata-harddiske

Video: Sådan Tilsluttes To Sata-harddiske

Video: Sådan Tilsluttes To Sata-harddiske
Video: Отказоустойчивость - FreeNAS | Как подключить 2 сетевых провода к сетевому хранилищу 2024, April
Anonim

For at øge mængden af permanent hukommelse på computeren anbefales det at tilslutte en ekstra harddisk. Valget af harddisk afhænger af specifikationerne på pc-bundkortet.

Sådan tilsluttes to Sata-harddiske
Sådan tilsluttes to Sata-harddiske

Nødvendig

  • - IDE-SATA-controller;
  • - USB-SATA-stik.

Instruktioner

Trin 1

Luk computeren ved at tage systemenheden ud af vekselstrømmen. Åbn blokhuset. Normalt skal kun venstre væg fjernes. Dette giver dig adgang til alle de nødvendige elementer på pc'en. Hvis du har to SATA-harddiske, har du brug for bestemte stik på bundkortet og specielle kabler. Anbring begge harddiske i harddiskrummet, og fastgør dem med skruer. Sørg for, at harddiskene ikke wobler.

Trin 2

Tilslut begge harddiske til bundkortet ved hjælp af SATA-kabler. For at forenkle yderligere konfiguration af parametrene for synkron drift af harddiske, skal du slutte den harddisk, som du vil installere operativsystemet på, til SATA1-porten.

Trin 3

Tilslut strøm til begge harddiske. For at gøre dette skal du bruge kablerne, der kommer ud af computerens strømforsyning. Hvis der kun er et SATA-kabel i enheden, skal du købe en speciel adapter. Dette er nødvendigt for at slutte IDE-kablet til SATA-porten på harddisken.

Trin 4

Hvis dit bundkort slet ikke har SATA-porte, skal du købe en speciel controller, der giver dig mulighed for at tilslutte SATA-harddiske. Brug den til at forbinde harddiskene til bundkortet. I dette tilfælde skal du bruge IDE-kanaler. De er et bredt flerkanalsstik.

Trin 5

Hvis du ikke kan tilslutte to SATA-controllere til IDE-porte, skal du bruge en USB-SATA-adapter. I dette tilfælde er det nødvendigt via denne controller at forbinde harddisken, hvor der ikke installeres operativsystemer. Det er højst sandsynligt, at denne harddisk først registreres, når operativsystemet er indlæst.

Anbefalede: