Sådan Tilsluttes Eksterne Sata-drev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Eksterne Sata-drev
Sådan Tilsluttes Eksterne Sata-drev

Video: Sådan Tilsluttes Eksterne Sata-drev

Video: Sådan Tilsluttes Eksterne Sata-drev
Video: 19.07.ВСЕ РУХНУЛО...Курс доллара на сегодня. НЕФТЬ.Золото. VIX. SP500.Курс РУБЛЯ.Трейдинг.Инвестиции 2024, April
Anonim

Hvis du løber tør for hukommelse på din computer eller har brug for at tage backup af dine data, er en ekstern harddisk den bedste løsning. Det kan hurtigt installeres og forbindes igen fra computer til computer.

Sådan tilsluttes eksterne Sata-drev
Sådan tilsluttes eksterne Sata-drev

Nødvendig

  • - SATA-disk;
  • - etui til eksterne SATA-drev.

Instruktioner

Trin 1

For at installere et eksternt Sata-drev skal din computer have en kraftig strømforsyning, der kan levere tilstrækkelig strøm. Inden du køber en ekstra harddisk, skal du derfor finde ud af, hvor meget strøm din strømforsyning er. Kontakt en professionel for at se, om den har tilstrækkelig kapacitet til at køre flere harddiske. Og udskift det om nødvendigt med en mere kraftfuld.

Trin 2

Køb også et specielt kabinet til eksterne Sata-drev fra en computerbutik. Hver butik har et stort udvalg af sådanne sager, og det vil ikke være svært for dig at vælge den mest optimale mulighed for dig. En sådan sag er forbundet til en computer via en USB-port og er den mest almindelige blandt brugerne.

Trin 3

Når du har købt kabinettet og den krævede Sata-disk, kan du kontakte forhandleren for at installere din harddisk i kabinettet. Eller du kan gøre det selv. For at gøre dette skal du skrue en skrue af, der er placeret ved siden af ledningsstikket, og skub dækslet lidt tilbage og fjern det.

Trin 4

Dernæst skal du montere din harddisk, så stikkene fra kortet inde i sagen passer ind i slots på harddisken uden for meget anstrengelse. Harddisken skal komme let ind. Luk derefter dækslet og skru skruen tilbage.

Trin 5

Sæt kablet, der følger med sagen, i stikket, og tilslut harddisken via USB-porten. Det er dog værd at bemærke, at overførselshastigheden for sådanne eksterne drev ikke længere vil være så hurtig som på din interne harddisk.

Trin 6

For at du skal have en højere dataoverførselshastighed, eller hvis du vil tilslutte flere harddiske til din computer på én gang, skal du købe en speciel sag, som er sværere at købe end en almindelig, da sådanne sager normalt er bruges til servere. Men de er mere bekvemme, fordi de har support til hot-swapping-drev. Du behøver ikke at slukke for din computer hver gang for at fjerne den ønskede harddisk. Du kan gøre dette, selv når computeren er tændt.

Anbefalede: