Sådan Tilføjes Til Quick Launch

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes Til Quick Launch
Sådan Tilføjes Til Quick Launch

Video: Sådan Tilføjes Til Quick Launch

Video: Sådan Tilføjes Til Quick Launch
Video: Sådan forbedrer du ydeevnen i Windows 10 (Officiel Dell Tech Support) 2024, Kan
Anonim

Grænseflader til grafiske skaller i moderne operativsystemer har en lang historie med udvikling og forbedring. De følger begreberne ergonomi, intuition og effektivitet. Mange GUI-komponenter implementeres uændret i næsten alle skaller. Dette inkluderer Quick Launch Bar. Denne komponent er et lille panel med genveje til applikationer eller dokumenter. Du skal bare tilføje det nødvendige element til hurtigstartpanelet, og i fremtiden kan det startes med et enkelt klik.

Sådan tilføjes til Quick Launch
Sådan tilføjes til Quick Launch

Nødvendig

Windows-operativsystem

Instruktioner

Trin 1

Vis bjælken til hurtig start. Højreklik på et tomt område på proceslinjen. En kontekstmenu vises. Vælg emnet "Værktøjslinjer" i det. En undermenu vises. Tjek "Quick Launch" -elementet i det. En hurtigstartlinje vises ved siden af proceslinjen.

Trin 2

Find det element, du vil føje til hurtigstart. Dobbeltklik på ikonet "Denne computer" på skrivebordet. I det vindue, der vises, skal du åbne den disk, som objektet er placeret på. Åbn sektionerne sekventielt, gå til mappen med objektet. Objektet kan være en applikationsfil, dokumentfil, mappe eller genvej.

Trin 3

Føj et element til hurtigstart. Vælg objektet i browservinduet til mappens indhold. Flyt musemarkøren over den. Tryk på venstre museknap. Uden at slippe knapperne skal du flytte markøren til et tomt mellemrum på linjen Hurtig start. Slip museknappen. Objektet føjes til hurtigstart.

Trin 4

Rediger egenskaberne for genvejen i hurtigstart. Højreklik på genvejen til det nyligt tilføjede objekt. I menuen, der vises, skal du vælge "Egenskaber". Dialogboksen til genvejsegenskaber åbnes. I den kan du redigere navnet på den genvej, der vises i værktøjstip, arbejdsmappen og programmets startparametre, hvis genvejen peger på en eksekverbar fil.

Anbefalede: