Sådan Udfyldes Skrifttyper I Photoshop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udfyldes Skrifttyper I Photoshop
Sådan Udfyldes Skrifttyper I Photoshop

Video: Sådan Udfyldes Skrifttyper I Photoshop

Video: Sådan Udfyldes Skrifttyper I Photoshop
Video: Hvordan i kan dowloade downloade fonts/skrifttyper til photoshop 2024, Kan
Anonim

Grafisk editor Adobe Photoshop giver dig rige muligheder for at redigere ikke kun fotos, men også skrifttyper. Du kan efterligne arabiske, slaviske og gotiske tekster, give bogstaverne volumen og gennemsigtighed …

Sådan udfyldes skrifttyper
Sådan udfyldes skrifttyper

Instruktioner

Trin 1

Du kan finde nye skrifttyper på Internettet, for eksempel på https://www.fontov.net. Download den passende version til din harddisk. Da skrifttyper normalt leveres som arkiver, skal du pakke filen ud.

Trin 3

Der kan dog være komplikationer med Photoshop. For at undgå dem skal du markere de nye skrifttyper i mappen C: WindowsFonts og placere dem på udklipsholderen ved at trykke på Ctrl + C. Udvid C: Program FilesCommon FilesAdobe-mappen og kopier de gemte filer ved hjælp af Ctrl + V.

Trin 5

Der er en anden måde at tilføje en skrifttype til C: WindowsFonts-mappen. Når du har downloadet den zip-fil, skal du pakke den ud i en mappe med det relevante navn. For at gøre dette skal du ringe til rullemenuen ved at højreklikke på arkivikonet og bruge kommandoen "Uddrag til filnavn".

Trin 6

Fra kontrolmenuen skal du vælge Kontrolpanel og udvide mappen Skrifttyper. Kopier den nye fil ind i den ved hjælp af udklipsholderen. Du kan trække en fil fra en mappe til en anden ved hjælp af musen, der holder den højre tast. Glem ikke at tilføje den nye skrifttype til C: Program FilesCommon FilesAdobe sektionen.

Trin 7

Hvis din computer kører Windows 7, skal du udvide noden Administrer og personalisering i Kontrolpanel og derefter mappen Skrifttyper.

Anbefalede: