Sådan Skjules Start-menuen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skjules Start-menuen
Sådan Skjules Start-menuen

Video: Sådan Skjules Start-menuen

Video: Sådan Skjules Start-menuen
Video: Genesis G90 Ultimate 2020 года - роскошный седан по выгодной цене 2024, Kan
Anonim

Panelet nederst på skærmen giver hurtig adgang til programmer, der er installeret på computeren, giver dig hurtig adgang til ofte anvendte filer. Du kan ændre udseendet på panelet, tilføje visuelle effekter, tilpasse visningen af ikoner og ure eller helt skjule Start-menuen med få klik.

Sådan skjules Start-menuen
Sådan skjules Start-menuen

Instruktioner

Trin 1

Gå ind i menuen "Start" i "Kontrolpanel" ved at klikke på linjen med venstre museknap. Når panelet vises i form af kategorier, skal du vælge sektionen "Udseende og temaer" ved at klikke på ikonet med venstre museknap. I det vindue, der åbnes, skal du venstreklikke på ikonet "Proceslinje og startmenu". Hvis kontrolpanelet vises i klassisk visning, skal du straks vælge proceslinjen og ikonet Start Menu. Vinduet Egenskaber for proceslinjen og startmenuen åbnes i nederste venstre hjørne af skærmen.

Trin 2

Der er hurtigere adgang til vinduet Egenskaber for proceslinjen og startmenuen. Flyt markøren til proceslinjen, og højreklik på den et hvilket som helst sted uden programikoner. I rullemenuen skal du vælge den sidste linje "Egenskaber" og klikke på den med en hvilken som helst museknap.

Trin 3

Gå til fanen "Proceslinje" i vinduet med egenskaber, der åbnes. I afsnittet "Design af proceslinjen" (det er placeret i den øverste del af egenskabsvinduet, umiddelbart under feltet for grafisk visning af de aktuelle indstillinger), skal du sætte en markør i feltet "Skjul proceslinjen automatisk". Klik på knappen "Anvend", luk vinduet ved at klikke på knappen "OK" nederst i vinduet eller på "X" -knappen i øverste højre hjørne af vinduet. Panelet bliver skjult.

Trin 4

For at få adgang til proceslinjen og startmenuen, når du har ændret indstillingerne, skal du blot flytte musemarkøren til den nederste kant af skærmen, hvorefter panelet vises. Så længe markøren er i proceslinjeområdet, vil den være synlig; Hvis du flytter markøren til et andet sted, skjules panelet automatisk.

Trin 5

For at returnere den klassiske visning af proceslinjen og Start-menuen skal du gentage alle trin for at åbne vinduet med proceslinjens egenskaber og fjerne markeringen i feltet "Skjul proceslinjen automatisk", klik på knappen "Anvend" og luk vinduet med egenskaber ved hjælp af " OK "-knappen eller" X "-knappen i øverste højre hjørne af vinduet.

Anbefalede: