Sådan Oprettes Flere Konti

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Flere Konti
Sådan Oprettes Flere Konti

Video: Sådan Oprettes Flere Konti

Video: Sådan Oprettes Flere Konti
Video: Flere arter og indblandingsprocent - sådan gør du! 2024, Kan
Anonim

Når flere husstande eller ansatte bruger en computer, er det meget praktisk at bruge flere konti til at logge ind på systemet - en for hver bruger.

Sådan oprettes flere konti
Sådan oprettes flere konti

Instruktioner

Trin 1

Lad os sige, at der allerede er oprettet en brugerkonto på din computer. Men for at gøre det nemmere for alle familiemedlemmer eller kontormedarbejdere har du brug for hver af dem for at kunne komme ind i systemet med deres eget brugernavn og adgangskode og derved ikke forstyrre den anden bruger uden at tilstoppe skrivebordet med deres genveje osv.. Det er nemt at oprette flere konti, hver med sit eget navn.

Trin 2

Lad os overveje proceduren for de mest populære operativsystemer nu Windows XP og Windows 2007.

Først og fremmest skal du åbne menuen "Start", vælge "Kontrolpanel" og i det vindue, der åbnes, dobbeltklikke på linjen "Brugerkonti". Dernæst, ved at klikke på linjen "Opret en konto", skal du indtaste navnet på den nye konto i rektanglet i vinduet, der åbnes foran dig. Vælg derefter kontotypen ved at klikke på knappen "Næste" og klik på knappen "Opret konto".

Ved at gentage ovenstående algoritme kan du oprette en anden konto med et andet navn til en anden bruger og så videre - så mange poster, som du har brug for.

Trin 3

Hvis det bliver nødvendigt at foretage ændringer i en brugerkonto, skal du i vinduet "Brugerkonti" klikke på linjen "Skift konto". I det vindue, der åbnes, skal du klikke på den post, du ændrer, og derefter vælge den, du vil gøre med posten, fra de foreslåede handlinger: ændre navn, billede, posttype, opret en adgangskode osv.

Anbefalede: