Hvordan Man Kalder En Makro

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Kalder En Makro
Hvordan Man Kalder En Makro

Video: Hvordan Man Kalder En Makro

Video: Hvordan Man Kalder En Makro
Video: MAKRO Labelling в деталях 2024, April
Anonim

En makro er en registreret sekvens af kommandoer, der kan udføres med et enkelt tastetryk eller ved at klikke på en knap. Den enkleste makro kan oprettes i ethvert kontorprogram - Word eller Excel for at lette arbejdet med dokumentation.

Hvordan man kalder en makro
Hvordan man kalder en makro

Nødvendig

MS Access-program

Instruktioner

Trin 1

Vælg, hvordan du vil køre makroen efter behov. Alle er opdelt i to grupper: direkte og indirekte lancering. Den direkte lancering af en makro udføres, når der oprettes og fejlretning af en makro fra databasevinduet. Efter at have afsluttet arbejdet med det er det forbundet med de nødvendige begivenheder, og derefter bliver lanceringen indirekte.

Trin 2

Åbn databasevinduet, gå til fanen "Makro", dobbeltklik på venstre museknap på den ønskede makro. Vælg det enten, og tryk på Enter, eller klik på kommandoen Kør på værktøjslinjen. For at fejle makroen skal du køre den fra designervinduet. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Start".

Trin 3

Kør makroen ved hjælp af menuen "Værktøjer", derefter "Makro" og kommandoen "Kør makro". I dialogboksen "Kør makro", der åbnes, skal du vælge det ønskede objekt på listen, som findes i databasen, og klikke på knappen "OK".

Trin 4

Kør makroen indirekte ved at angive makroen som en handling af en knap på værktøjslinjen eller et menupunkt. Du kan også angive en makro som en begivenhedshåndterer. Når en begivenhed af en formular, kontrol eller rapport opstår, startes den tilknyttede handler med denne begivenhed; en makro kan handle i sin rolle, som udfører de handlinger, du har brug for. Kør en makro fra en anden makro. For at gøre dette skal du vælge argumentet "Gentag optælling" og "Gentag betingelse", når du opretter det. Dette hjælper dig med at organisere dine kørsløjfer.

Trin 5

Opret en foruddefineret makro, der kører automatisk, når du åbner databasen. Det hedder AutoExec. Eller opret en AutoKeys-makro, der kan køres ved at trykke på en bestemt tastekombination. Du kan også køre en makro fra en Visual Basic-procedure. For at gøre dette skal du køre kommandoen DoCmd "Indtast navnet på makroen".

Anbefalede: