Sådan Fjernes Begrænsninger Fra En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Begrænsninger Fra En Computer
Sådan Fjernes Begrænsninger Fra En Computer

Video: Sådan Fjernes Begrænsninger Fra En Computer

Video: Sådan Fjernes Begrænsninger Fra En Computer
Video: Ny elmotor i BMW sedan 2024, Kan
Anonim

På en personlig computer kan du indstille forskellige begrænsninger, så brugerne ikke kan udføre handlinger, der er skadelige for systemet eller blokere adgangen til bestemte oplysninger.

Sådan fjernes begrænsninger fra en computer
Sådan fjernes begrænsninger fra en computer

Nødvendig

administratorrettigheder

Instruktioner

Trin 1

Disse handlinger udføres ved hjælp af en administratorkonto. Kun han kan indstille og fjerne begrænsninger på en personlig computer. For eksempel kan en administrator lukke programmer eller installere bestemt software til brugere på en computer. For at fjerne begrænsninger fra en personlig computer skal du logge på med en administratorkonto.

Trin 2

For at gøre dette skal du genstarte computeren. Så snart computeren begynder at tænde, skal du vælge en konto. Vælg en administrator. Hvis du har brug for at indtaste en adgangskode, skal du indtaste den, da du ikke vil være logget ind, før adgangskoden er indtastet. Hvis du ikke har administratorlegitimationsoplysninger, skal du gå gennem "Sikker tilstand". Gå derefter til fanen "Administration" og vælg "Brugerkonti".

Trin 3

Skift administratorkonto, eller opret en ny. Det er også værd at bemærke, at her kan du konfigurere brugerrettigheder. Vælg en bruger på listen, og opret rettigheder for ham. På dette tidspunkt er der også speciel software, der giver dig mulighed for at indstille og fjerne begrænsninger på din computer. Det er dog værd at bemærke, at sådanne funktioner fungerer i selve programmet, dvs. det skal altid være installeret, og ingen garanterer, at alle operationer udføres korrekt.

Trin 4

Begrænsninger på computeren kan skyldes tilstedeværelsen af vira i systemet. Som regel skjules vira i registreringsdatabasen og forklæder sig som forskellige programmer. Kør din antivirussoftware, og kør en komplet systemscanning for at sikre, at sådan malware fjernes fuldstændigt fra din computer.

Anbefalede: