Sådan Sættes Et .png-ikon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sættes Et .png-ikon
Sådan Sættes Et .png-ikon

Video: Sådan Sættes Et .png-ikon

Video: Sådan Sættes Et .png-ikon
Video: 64+Download social media icons | free social media icons vector Png Eps file | By Ranu Gfx 2024, Kan
Anonim

Dette betyder ikke, at Windows-operativsystemet giver dig mulighed for helt at tilpasse dets udseende, men intet forhindrer dig i at ændre ikonet. Dette kan gøres med en vis manipulation af egenskaberne til genvejen.

Sådan sættes et -ikon
Sådan sættes et -ikon

Instruktioner

Trin 1

Konverter dit ikon fra.

Trin 2

Installer ikonet. Dette kan gøres på flere måder, afhængigt af hvilket ikon du vil ændre. Hvis det er en mappe, skal du højreklikke på den og derefter klikke på Egenskab> Indstillinger> Skift ikon, angive stien til ikonet og klikke på OK. Hvis det er en anden genvej, skal du højreklikke på den og i menuen, der åbnes, klikke på Ejendom> Genvej> Skift ikon. Angiv derefter stien til ikonet, og klik på OK.

Trin 3

Derudover er der en hurtigere måde at ændre ikonerne på objekter, der er på skrivebordet. Men ikke alle, men kun dem, der findes der lige fra starten: "Denne computer", et tomt og fuldt "Papirkurv", "Netværk" osv.

Trin 4

Hvis dit operativsystem er Windows 7, skal du højreklikke på et tomt rum på skrivebordet og vælge Tilpas> Skift skrivebordsikoner i den menu, der vises. Vælg derefter det objekt, hvis ikon du vil ændre, i den centrale del af vinduet, klik på "Skift ikon", angiv stien til ikonet og klik på OK.

Trin 5

Hvis dit operativsystem er Windows XP, skal du også højreklikke på et tomt rum på skrivebordet og derefter Egenskaber> Desktop> Desktop-indstillinger. Klik derefter på "Skift ikon", vælg ikonet og OK.

Anbefalede: