Sådan Returneres Favoritter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Returneres Favoritter
Sådan Returneres Favoritter

Video: Sådan Returneres Favoritter

Video: Sådan Returneres Favoritter
Video: ♡ September Favoritter! ♡ 2024, Kan
Anonim

"Foretrukne" - browserhistorik, hvor brugeren kan tilføje adresserne på ofte besøgte websteder. For at du nemt kan få dine favoritter tilbage, træner du dig selv til at sikkerhedskopiere din historie fra tid til anden.

Sådan returneres favoritter
Sådan returneres favoritter

Instruktioner

Trin 1

Start Internet Explorer på den sædvanlige måde. Sørg for, at fuld skærm er deaktiveret. Hvis ikke, skal du vende tilbage til den sædvanlige måde at få vist programvinduet på ved at trykke på F11-tasten. Klik på den gule stjerne-knap på værktøjslinjen.

Trin 2

Hele menuen udvides, klik på den pilformede knap overfor punktet "Føj til favoritter" og vælg kommandoen "Import og eksport" fra genvejsmenuen. En ny dialogboks åbnes. Vælg feltet "Eksporter til fil" med en markør, og klik på knappen "Næste".

Trin 3

Angiv, hvad du vil gemme favoritjournalen, og gå videre til næste trin. Logtræet udvides i vinduet Import-eksportindstillinger. Vælg den mappe eller undermappe, du vil eksportere, bekræft dit valg med knappen "Næste".

Trin 4

I feltet Enter eller søg efter fil skal du indtaste adressen på mappen på din computer, hvor du vil gemme loggen. Du kan også bruge Gennemse-knappen til at vælge det ønskede bibliotek.

Trin 5

Foretrukne-filen kaldes som standard bogmærke. Du kan omdøbe det. Hvis du planlægger at eksportere loggen til en anden browser i fremtiden, er det bedre at vælge.html-formatet - enhver internetbrowser genkender det.

Trin 6

Efter at have angivet biblioteket, navnet og det ønskede format, skal du klikke på knappen "Eksporter". Browseren giver dig besked om, hvordan operationen gik. Klik på knappen "Udfør", eksport-import-vinduet lukkes automatisk.

Trin 7

For at returnere favorithistorikken senere skal du udvide mappen Tilføj til favoritter igen og vælge Import og eksport. Kontroller elementerne "Importer fra fil" og "Foretrukne" i den åbnede dialogboks.

Trin 8

Angiv den mappe, hvor log-sikkerhedskopien er gemt, ved at indtaste stien til den i det felt, der er angivet til dette, eller brug knappen Gennemse. Vælg destinationsmappen for den importerede log, og klik på knappen Importer. Browseren vil igen underrette dig om, hvordan operationen gik. Klik på knappen "Udfør".

Anbefalede: