Sådan åbnes En Webbrowser

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes En Webbrowser
Sådan åbnes En Webbrowser

Video: Sådan åbnes En Webbrowser

Video: Sådan åbnes En Webbrowser
Video: Sådan åbnes ePUB-filer på Google Chrome 2024, Kan
Anonim

En webbrowser er et program designet til at se internetsider. Forskellige leverandører tilbyder forskellige versioner af softwaren. Men hvilken browser der skal installeres, er op til brugeren.

Sådan åbnes en webbrowser
Sådan åbnes en webbrowser

Instruktioner

Trin 1

For at åbne en webbrowser skal du have den installeret på din computer. Internet Explorer er som standard installeret med Windows-operativsystemet. For at starte det oprettes en genvej på skrivebordet, som også duplikeres i Start-menuen. Det samme sker, hvis du installerer en anden browser på din pc (Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera osv.). For at åbne en browser skal du blot klikke på dens ikon med venstre museknap et af de udpegede steder og ikke glemme at oprette forbindelse til Internettet.

Trin 2

Hvis du ved et uheld slettede dine genveje for at starte browseren, skal du bringe dem tilbage. For at sende en genvej til skrivebordet skal du finde mappen Programfiler og en undermappe med navnet på din browser på systemdisken. Vælg.exe-ikonet (IE.exe, firefox.exe, opera.exe osv.). Klik på den med højre museknap, og vælg kommandoen "Send" i rullemenuen. I undermenuen skal du klikke på "Desktop (Opret genvej)".

Trin 3

For at placere browserikonet på hurtigstartlinjen i biblioteket med det installerede program skal du flytte markøren til ikonet for din browser, trykke på og holde venstre museknap nede, trække ikonet til proceslinjen til højre for "Start" -knap. Slip museknappen. Hvis du ikke kunne tilføje et ikon til området Quick Launch, skal du højreklikke på proceslinjen, udvide menuen "Værktøjslinjer" og sørge for, at der er indstillet en markør i undermenuen overfor "Quick Launch" -elementet.

Trin 4

For at åbne browseren fra Start-menuen kan du enten udvide alle programmer og finde mappen med navnet på browseren eller konfigurere visningen af browserikonet i den minimerede menutilstand. Højreklik på proceslinjen, og vælg Egenskaber i genvejsmenuen. I dialogboksen, der åbnes, skal du gå til fanen "Startmenu". Klik på knappen "Tilpas" ud for feltet "Startmenu".

Trin 5

En anden dialogboks åbnes, og sørg for, at du er på fanen Generelt. Placer markøren i gruppen "Vis i startmenuen" overfor feltet "Internet". Brug rullelisten til at vælge den webbrowser, du vil bruge (hvis der er flere installeret på din computer). Klik på knappen OK, indstillingsvinduet lukkes automatisk. Gem egenskabsvinduet på de nye parametre med knappen Anvend eller OK.

Anbefalede: