Sluk Brugerkontokontrol

Indholdsfortegnelse:

Sluk Brugerkontokontrol
Sluk Brugerkontokontrol

Video: Sluk Brugerkontokontrol

Video: Sluk Brugerkontokontrol
Video: SLUK 9 GORALS 2024, Kan
Anonim

Det populære Windows 7-operativsystem har indbygget kontrol over computerbrugernes handlinger, som er aktiv under alle operationer, der udføres på en personlig computer.

Deaktiver kontrol af brugerkonti
Deaktiver kontrol af brugerkonti

Instruktioner

Trin 1

Når der forsøges at udføre operationer vedrørende systemfiler og bringe systemets sikkerhed i fare, aflytter beskyttelsen proceduren og viser en anmodning om, hvorvidt brugeren virkelig ønsker at udføre denne handling.

Trin 2

For at deaktivere overvågning af dine handlinger skal du køre hjælpeprogrammet "Support Center". Dette program findes i kontrolpanelet under "System og sikkerhed". Gå til dette afsnit ved at klikke på indskriften "Support Center". Glem dog ikke, at brugeren skal have administratorrettigheder for at udføre denne handling på en personlig computer.

Trin 3

I listen til venstre skal du finde indskriften "Skift indstillinger for kontrol af brugerkontokontrol" og klikke på dette punkt. Et vindue til justering af sikkerhedsparametre og overvågning af brugerhandlinger vises. Skift kontrolniveau ved at trække skyderen til den laveste position. I dette tilfælde viser kontrolværktøjet slet ikke nogen forespørgsler angående de udførte handlinger.

Trin 4

Det er også værd at deaktivere meddelelser fra Action Center, hvis du er en sikker bruger af Windows-operativsystemet. Klik på indskriften "Opsætning af supportcenter", og fjern det afkrydsningsfelt fra alle elementerne i vinduet, der åbnes (eller fra dem, der ikke interesserer dig). Hvis nogle af indstillingerne i dette vindue ikke er tilgængelige, styres de af et andet program, f.eks. Et antivirusprogram.

Trin 5

Mange brugere skræmmes af meddelelserne i Hjælp og overvågning af hjælpeanmodninger, men deres betydning bør ikke overvurderes. Dette er kun serviceværktøjer, som er informative snarere end uoverkommelige. Brug antivirussoftware til fuldt ud at beskytte din computer mod forskellige typer angreb og vira.

Anbefalede: