Sådan Oprettes Et Hyperlink

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Hyperlink
Sådan Oprettes Et Hyperlink

Video: Sådan Oprettes Et Hyperlink

Video: Sådan Oprettes Et Hyperlink
Video: How to make an Online Class Timetable using Hyperlink 2024, Kan
Anonim

Tilføjelse af et hyperlink er en ret bekvem måde at oprette links i teksten til en bestemt ressource på Internettet, en fil, et stykke tekst. Det er også en ret praktisk funktion, når du komponerer tekstindhold.

Sådan oprettes et hyperlink
Sådan oprettes et hyperlink

Er det nødvendigt

MS Office Word-program

Instruktioner

Trin 1

Find et objekt, der senere henviser til en bestemt ressource, når du trykker på tasten. Det kan enten være et stykke tekst eller ethvert bogstav eller ord, billede osv. - ethvert indhold i dokumentet. Vælg det ved at klikke på venstre museknap, og vælg menuen "Hyperlink" i standard Microsoft Office Word-værktøjslinjen.

Trin 2

Beslut om det objekt, som hyperlinket skal laves til - det kan være en hvilken som helst adresse på Internettet, en fil på en computer eller et bogmærke i teksten. Bemærk, at den første mulighed er passende, hvis du bruger dokumentet på en computer med en eksisterende internetforbindelse, og den anden - på den samme computer, hvor filen findes.

Trin 3

Hvis du har brug for at tilføje et hyperlink til en hvilken som helst ressource på internettet, skal du kopiere dens adresse og indsætte den i menuen til fil / URL-link. I dette tilfælde vil din tekst blive fremhævet med blåt, for at gå til adressen behøver du kun at klikke på den med venstre museknap.

Trin 4

For at tilføje et hyperlink til en fil på din computer skal du klikke på knappen Gennemse ud for menuen Link til fil / URL. Vælg stien til en hvilken som helst fil på harddisken, i bindingsvinduet skal du angive det objekt, der åbnes, når du trykker på det. Bemærk, at denne funktion muligvis ikke er tilgængelig på andre computere i mangel af en lignende fil med samme adresse.

Trin 5

Hvis du vil tilføje et hyperlink til et bogmærke i teksten, skal du sørge for at tilføje det tidligere. Hvis ikke, tilføj dem ved hjælp af menuen "Indsæt", efter at du har placeret markøren på en bestemt position i teksten. Klik på "Gennemse" -knappen ud for feltet "Navn på objektet i dokumentet" og i det bogmærkevindue, der vises, skal du vælge det, du har brug for. Indtast navnet på det bogmærke, der navigeres til i dokumentet ved at klikke på hyperlinket.

Anbefalede: