Sådan Begrænses Fjernadgang

Indholdsfortegnelse:

Sådan Begrænses Fjernadgang
Sådan Begrænses Fjernadgang

Video: Sådan Begrænses Fjernadgang

Video: Sådan Begrænses Fjernadgang
Video: Sådan omplanter du stueplanter 2024, Kan
Anonim

Funktionen med fjernadgang til registreringsdatabasen er et praktisk administrationsværktøj. I nogle tilfælde kan evnen til at ændre systemregistret på en Windows-baseret computer imidlertid udgøre en alvorlig sikkerhedsrisiko. I disse tilfælde er det nødvendigt at deaktivere denne funktion.

Sådan begrænses fjernadgang
Sådan begrænses fjernadgang

Instruktioner

Trin 1

Fjernadgangsrettigheder til registreringsdatabasen på en computer, der kører Windows, registreres i selve registreringsdatabasen. Som standard har brugere, der er medlemmer af gruppen Administratorer, fuld adgang. Brugere i Archive Operators og Local Service-gruppen har skrivebeskyttelsesrettigheder.

Trin 2

For at deaktivere fjernregistreringstjenesten skal du åbne systemets hovedmenu ved at klikke på knappen "Start" og gå til dialogboksen "Kør". Skriv services.msc i "Åbn" -linjen, og bekræft lanceringen af hjælpeprogrammet ved at klikke på OK-knappen. Ring til genvejsmenuen for fjernregistreringselementet i højre del af vinduet ved at klikke på højre museknap og vælg punktet "Egenskaber". Vælg funktionen Deaktiveret i rullelisten på linjen "Starttype", og gem ændringerne ved at klikke på OK-knappen. Bekræft udførelsen af den valgte handling ved at klikke på OK-knappen.

Trin 3

Gå tilbage til hovedmenuen Start for at begrænse fjernadgang til registreringsdatabasen, og gå igen til dialogboksen Kør. Skriv regedit i "Åbn" -linjen, og bekræft lanceringen af Registreringseditor-hjælpeprogrammet med knappen OK. Udvid grenen HKEY_LOCAL_MACHINESystemCurrentControlSetControlSecurePipeServers.

Trin 4

Vælg den fundne nøgle ved at klikke på venstre museknap og brug kommandoen "Skift". Angiv afsnittet "Tilladelser", og klik på knappen "Tilføj". Indtast en værdi for brugerens navn for at begrænse adgangen, og anvend afkrydsningsfeltet i læselinjen nederst i dialogboksen Tilladelser. Bekræft lagring af de foretagne ændringer ved at klikke på OK.

Trin 5

Vær opmærksom på muligheden for at tildele rettigheder til de krævede registerparametre til den valgte bruger, selvom der ikke er tilladelse til at ændre poster i HKLMSystemCurrentControlSetControlSecurePipeServerswinregAllowedPathsMachine-grenen.

Anbefalede: