Sådan Gendannes Data Fra Et Flashdrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Data Fra Et Flashdrev
Sådan Gendannes Data Fra Et Flashdrev

Video: Sådan Gendannes Data Fra Et Flashdrev

Video: Sådan Gendannes Data Fra Et Flashdrev
Video: Обзор WiFi Роутера TP-Link Archer AX50 [2021] Лучший Роутер Для Дома 2024, April
Anonim

Som enhver anden elektronik mislykkes flashdrev og hukommelseskort undertiden, og brugerne mister vigtig information. Årsagen til tab af data kan være en absurd ulykke, men under alle omstændigheder er det muligt at returnere filerne.

Sådan gendannes data fra et flashdrev
Sådan gendannes data fra et flashdrev

Instruktioner

Trin 1

Hvis der vises en fejl, når du prøver at åbne USB-flashdrevet, skal du starte med formatering. Denne procedure sletter alle data og muligvis bringer flashdrevet i fungerende tilstand.

Trin 2

Åbn Windows Stifinder, og når du har valgt USB-flashdrevet på listen over enheder, skal du højreklikke på det. Vælg kommandoen "Format", indstil metoden til hurtig formatering, og klik på knappen "OK".

Trin 3

Nu skal du installere et program på din computer, der hjælper dig med at gendanne de mistede data. Brug programmet Easy Recovery Professional, som du kan downloade på udviklerens websted eller på en hvilken som helst softwareportal på det russiske internet.

Trin 4

Kør programmet, og åbn afsnittet "Data Recovery". Vælg Format Recovery. En systemscanning starter, og efter et stykke tid vises en advarsel om, at filerne, der gendannes, skal gemmes på en anden disk. Klik på OK-knappen.

Trin 5

På listen over diske på din computer skal du vælge USB-flashdrevet og klikke på "Næste". En scanning af flashdrevets hukommelse begynder, hvor de slettede filer findes.

Trin 6

Når scanningen er afsluttet, vil du se en liste over filer. Fremhæv dem, du skal gendanne, og klik på "Næste".

Trin 7

Vælg mappen på din computer, hvor de gendannede filer skal gemmes, og klik på knappen "Næste" igen. Gendannelse af de markerede filer begynder, hvorefter alle filer gemmes i den valgte mappe.

Anbefalede: