Sådan Sender Du Et Foto Via E-mail

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sender Du Et Foto Via E-mail
Sådan Sender Du Et Foto Via E-mail

Video: Sådan Sender Du Et Foto Via E-mail

Video: Sådan Sender Du Et Foto Via E-mail
Video: Sådan sender du video og fotos med din Android smartphone 2024, Kan
Anonim

E-mail er blevet bredt udbredt på grund af den enkle og lette betjening af post-internettjenester. Tjenesten til afsendelse af breve over netværket leverer ikke kun tekst til adressaten. Grafiske filer, arkivmapper og alle oplysninger, der præsenteres i filerne, kan sendes via e-mail. Filer indsættes i en e-mail ved hjælp af en speciel funktion i posttjenesten - vedhæftede filer. Du kan også sende et digitalt foto til enhver adresse som en vedhæftet fil til en e-mail.

Sådan sender du et foto via e-mail
Sådan sender du et foto via e-mail

Instruktioner

Trin 1

Log ind på Yandex-mailtjenesten. Hvis du endnu ikke har en registrering og en postkasse, skal du oprette den ved hjælp af funktionen "Opret postkasse" i tjenestens hovedvindue. Log ind på din postkasse ved hjælp af "Mail" -tilstand. Klik på fanen "Indbakke" på den serviceside, der åbnes.

Trin 2

Start et nyt brev. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Skriv" på siden. En formular til oprettelse af en e-mail vises på skærmen.

Trin 3

Indtast den fulde e-mail-adresse for modtageren af dit brev i feltet "Til". Indtast navnet på brevet i feltet "Emne" Skriv selve brevet i formularens hovedfelt.

Trin 4

Indsæt et foto, der skal sendes via e-mail. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Vedhæft filer …" nederst i formularen. En dialogboks til valg af fil vises. Find i det biblioteket og navnet på filen, der indeholder det uploadede foto. Vælg et foto ved at klikke på knappen "Ok".

Trin 5

Efter tekstfeltet, nederst i formularen, vises en linje i fotofilen, der er knyttet til brevet. Send en e-mail med en vedhæftet fil. Klik på knappen "Send" på formularen. En e-mail med et foto sendes til adressaten. En tilsvarende meddelelse vises på siden.

Anbefalede: