Sådan Går Du Til Inviz I ICQ

Indholdsfortegnelse:

Sådan Går Du Til Inviz I ICQ
Sådan Går Du Til Inviz I ICQ

Video: Sådan Går Du Til Inviz I ICQ

Video: Sådan Går Du Til Inviz I ICQ
Video: Тайна звуков iCQ (Аськи) 2024, Kan
Anonim

Online, som i det virkelige liv, har en person også ret til at være alene. Naturligvis er det meget sværere at gå på pension i det, men der er stadig måder til dette. Og en af disse metoder er usynlighed i ICQ messenger.

Sådan går du til inviz i ICQ
Sådan går du til inviz i ICQ

Instruktioner

Trin 1

Du kan gå i usynlighed i ICQ på én gang for alle brugere. For at gøre dette skal du åbne ICQ-klientvinduet (det kan være QIP, Miranda eller klassisk ICQ) og finde statusknappen. Klik på den, og vælg kommandoen "Usynlig" i rullelisten. Nu ændres din status i ICQ til usynlig, men nogle kontakter, der bruger specielle klienter, vil stadig kunne se, at du i øjeblikket er online. For at forhindre, at dette sker, skal du bruge knappen "Usynlig for alle", der er på den samme liste. Hvis du trykker på denne knap, øges dine chancer for at blive ubemærket markant, selv når du er usynlig.

Trin 2

Ud over standardstatus kan du indstille en privat status i ICQ, som kun "sender" dig til usynlighed for nogle grupper af kontakter, hvis sammensætning du selv kan vælge. For at blive usynlig på denne måde skal du klikke på knappen "Din private status", som er placeret til højre for standardstatusknappen. Som privat status kan du indstille følgende parametre: "Synlig for alle", "Kun synlig for listen over seere", "Synlig for alle undtagen listen over blinde", "Kun synlig for listen over kontakter", "Usynlig for alle". Således er den private status et værktøj til mere "fleksibel" usynlighedsstyring.

Trin 3

Ud over ovenstående metoder kan du også gå ind i usynlighed individuelt for hver kontakt ved at føje ham til listen over blinde. For at gøre dette skal du åbne kontaktlisten, højreklikke på den ønskede kontakt og vælge kommandoen "Føj til listen over blinde". For en kontakt, der er på listen over usynlige mennesker, vil din status altid blive angivet med usynlighed.

Anbefalede: