Sådan Går Du Til En Ny Linje

Indholdsfortegnelse:

Sådan Går Du Til En Ny Linje
Sådan Går Du Til En Ny Linje

Video: Sådan Går Du Til En Ny Linje

Video: Sådan Går Du Til En Ny Linje
Video: Skift stikkontakt - Sådan skifter du let din egen stikkontakt 2024, Kan
Anonim

Når du skriver kontinuerligt, når en linje slutter, flytter markøren automatisk til den næste. For at flytte til en ny linje nøjagtigt på det sted, som brugeren definerer, skal du bruge den angivne tast eller tastaturgenvej.

Sådan går du til en ny linje
Sådan går du til en ny linje

Instruktioner

Trin 1

De fleste programmer til indtastning og redigering af tekst bruger Enter-tasten for at gå til næste linje. Hvis du har brug for at gå en periode ned, skal du trykke på den angivne tast en gang, hvis to (tre, ti) - fortsæt med at trykke på tasten, indtil du går ned til den ønskede linje.

Trin 2

Det ordinære linjenummer i Microsoft Office Word-editoren kan ses i statuslinjen, som er placeret under arbejdsområdet. Klik på den med højre museknap, og vælg emnet "Linjenummer" i kontekstmenuen med venstre museknap for at spore dokumentets statistik.

Trin 3

En regelmæssig linjeskift markerer ikke altid begyndelsen på et nyt afsnit, da et afsnit normalt er indrykket. For at markere et afsnit skal du trykke på mellemrumstasten flere gange eller indstille de ønskede indstillinger i indstillingerne. For at gøre dette skal du vælge det ønskede stykke tekst og højreklikke på det.

Trin 4

I genvejsmenuen skal du vælge punktet "Afsnit", og en ny dialogboks åbnes. Gå til fanen "Indrykning og afstand" og indstil værdien "Indrykning" i "Første linje" i "Indrykning" -gruppen. Indstil om nødvendigt din egen indrykningsbredde og klik på knappen OK. Dialogboksen lukkes automatisk, indstillingerne anvendes på det valgte tekstfragment.

Trin 5

For at flytte til en ny linje i andre applikationer skal du nogle gange bruge en tastaturgenvej. Enter-tasten forbliver den vigtigste; Ctrl-, Shift- eller Alt-tasterne kan bruges som en ekstra. Så for eksempel vil et enkelt enkelt tryk på Enter-tasten i Microsoft Office Excel få markøren til at flytte til den næste celle. For at fortsætte med at skrive på en ny linje i en celle skal du bruge kombinationen alt="Image" og Enter.

Trin 6

I ICQ- og QIP-applikationer afhænger alt af de valgte indstillinger. Afsendelse af en besked kan ske ved at trykke på Enter, og brug derefter kombinationen Ctrl og Enter for at flytte til en ny linje Hvis afsendelse af tekst tværtimod vises på de angivne taster, betyder det, at overgangen til en ny linje udføres ved et enkelt tryk på Enter-tasten.

Anbefalede: