Sådan Deaktiveres Stavekontrol

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Stavekontrol
Sådan Deaktiveres Stavekontrol

Video: Sådan Deaktiveres Stavekontrol

Video: Sådan Deaktiveres Stavekontrol
Video: Sådan opretter du et ESPD som offentlig ordregiver 2024, Kan
Anonim

Computerteknologi står ikke stille, og nu arbejder maskiner mere og mere for en person. Hvis tidligere stavefejl forårsaget af skødesløshed og skrivehastighed ikke var udelukket på grund af kontorarbejdernes anstrengende aktivitet, overtager computerprogrammer nu læsefærdighedskontrollen. Internetbrowsere er ingen undtagelse. Men hvad hvis brugeren ikke er tilfreds med en sådan enestående service?

Erfarne brugere skriver med høj hastighed på tastaturet uden at se på tastaturet
Erfarne brugere skriver med høj hastighed på tastaturet uden at se på tastaturet

Instruktioner

Trin 1

For at deaktivere stavekontrol i Opera-browseren skal du udføre følgende kombination af bevægelser. Klik på "Menu" på værktøjslinjen, vælg funktionen "Indstillinger", "Generelle indstillinger" (kan gøres ved at trykke på Ctrl + F12). Vælg formatet "Avanceret". Til venstre vil du se parameteren "Navigation", klik på den. På bundlinjen vil du se funktionen "Kontroller stavning". Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for denne funktion, og klik på OK. Indstillingsmenuen forsvinder, og browseren stopper med at understrege forkert stavede ord i rødt.

Trin 2

For at deaktivere stavekontrol i Mozilla Firefox skal du klikke på knappen "Funktioner" på proceslinjen og derefter vælge "Indstillinger" -funktionen (du kan bruge alt="Image" + O-tasterne). Klik på "Avanceret" i hovedindstillingsmenuen, og åbn derefter fanen "Generelt", afsnittet "Gennemse websteder". Brug musen til at fjerne markeringen i feltet ud for feltet "Kontroller stavning, når du skriver", bekræft din handling med "OK" -tasten.

Trin 3

Deaktiver stavekontrol i Google Chrome-browseren. Gå ind i indstillinger ved at klikke på skruenøgleikonet på Google Chrome-browserens værktøjslinje. I genvejsmenuen, der vises, skal du vælge punktet "Værktøjer" (Indstillinger) og derefter klikke på fanen "Avanceret". Vælg sektionen Webindhold, afsnittet Sprog og staveindstillinger. Du får dialogboksen Sprog og input. Klik på afkrydsningsfeltet "Aktiver stavekontrol", klik på "OK".

Trin 4

For at slå stavekontrollen fra i Safari Navigator skal du åbne menulinjen på værktøjslinjen, vælge indstillingen Rediger, sektionen Stave og grammatik. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet "Stavekontrol", klik på knappen "OK".

Trin 5

For at deaktivere stavekontrolfunktionen i Internet Explorer skal du klikke på knappen "Start" på proceslinjen på din computer. Vælg Outlook Express i det vindue, der vises. I kontekstmenuen skal du vælge "Service" og indtaste "Indstillinger". Find indstillingen "Kontroller altid stavning, inden du sender", og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for den.

Anbefalede: