Sådan Forbydes Gennem Konsollen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbydes Gennem Konsollen
Sådan Forbydes Gennem Konsollen

Video: Sådan Forbydes Gennem Konsollen

Video: Sådan Forbydes Gennem Konsollen
Video: GDZ frigav Slenderman! Frem eller tilbage for at gemme din iPhone! 2024, April
Anonim

Konsolkommandoerne i Counter Strike og Call of Duty bruges i vid udstrækning af spillere. Forbudsteamet tilhører kategorien spiladministration og har øget opmærksomhed.

Sådan forbydes gennem konsollen
Sådan forbydes gennem konsollen

Instruktioner

Trin 1

Administration af COD-spilserveren udføres hovedsageligt på to måder: - ved at indtaste rcon-kommandoer i konsollen i selve spillet; - ved at indtaste kommandoer i PB_rcon-klassen. Den første af dem indebærer administratoradgangskoden rcon, den anden ikke. Ulempen ved disse metoder kan betragtes som behovet for at afslutte spillet for at indtaste den ønskede kommando.

Trin 2

Hent spilkonsollen på serveren ved at trykke på tilde (`) funktionstasten, eller brug indstillingen til at påkalde den udvidede konsol ved at trykke på Skift-tasten. Bemærk, at for at administrere serveren skal rcon-adgangskoden indstilles i hovedkonfigurationsfilen med kommandoen Set rcon_password. Indtast / rcon login-adgangskoden i konsollen, og bekræft, at den er korrekt, ved at trykke på Enter-funktionstasten.

Trin 3

For at udføre den ønskede handling skal du bruge syntaksen: - / rcon banUser player_name - for at udelukke den valgte afspiller med at gemme en post i ban.txt-filen; - / rcon banClient player_number - for at udelukke afspilleren med det valgte nummer, som kan være bestemt af kommandoen / rcon status; - / rcon tempBanUser player_name - for kick og midlertidig banning af den valgte spiller uden at gemme poster om det; - / rcon tempBanClient player_number - til kick og midlertidig ban af spilleren med det valgte nummer uden at gemme records om det.

Trin 4

Brug metoden til at forbyde spilleren i spilkonsollen i Counter Strike-spillet. For at gøre dette skal du skrive addip ban_time i minutter eller 0 for permanent ban player_IP-adresse i konsollen. Alternativt kan du bruge syntaksen banid ban_time i minutter eller 0 for permanent ban userid player_name. En variation på den samme kommando er at erstatte den sidste variabel i denne kommando med uniqueid. Bestemmelse af alle spiller-id'er kan foretages med statuskommandoen.

Trin 5

Prøv en anden forbudsmetode. For at gøre dette skal du indtaste kommandostemmet i konsollen og bestemme nummeret på den afspiller, der skal forbydes. Indtast amx_ban # valgt_afspiller_nummer i konsollen, og bekræft den valgte handling ved at trykke på funktionstasten mærket Enter.

Anbefalede: