Sådan Gendannes En Skjult Partition

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes En Skjult Partition
Sådan Gendannes En Skjult Partition

Video: Sådan Gendannes En Skjult Partition

Video: Sådan Gendannes En Skjult Partition
Video: Как оформить интерьер в классическом итальянском стиле. Дизайн виллы в Италии. 2024, Oktober
Anonim

En hel del mennesker står konstant over for det faktum, at de ikke kan oprette en skjult partition på deres harddisk. Det er nødvendigt, så du kan gendanne Windows uden problemer. Processen med at gendanne Windows fra en skjult partition er ret enkel. Imidlertid kan ikke alle gendanne en skjult partition.

Sådan gendannes en skjult partition
Sådan gendannes en skjult partition

Instruktioner

Trin 1

Næsten alle moderne bærbare computere og netbooks har en skjult partition, der er placeret på harddisken. Det er designet til at aktivere Windows-gendannelse uden problemer. Hvordan kan du starte Windows automatiske gendannelsessystem, og hvad er den skjulte gendannelsespartition? Den skjulte partition på harddisken vises ikke i mappen Denne computer og i File Explorer. Det kan kun observeres i Diskhåndtering fra Windows Installer, når du arbejder med programmer, der fungerer med harddisken.

Trin 2

Hvis den bærbare computer har andre skjulte partitioner, vil denne gendannelsespartition afvige fra dem i større kapacitet.

Trin 3

Den bærbare producent tager et billede af operativsystemets disk og placerer det i en skjult partition. For at gendanne Windows sammen med driverne og programmerne på købstidspunktet for den bærbare computer skal du trykke på en bestemt tast eller tastekombination, før du indlæser Windows. Når de tilsvarende taster er trykket, skal gendannelsesprocessen starte. Dette er praktisk, fordi hele processen tager et minimum af tid. Installation af Windows fra en installationsdisk eller fra et USB-flashdrev tager meget længere tid. Ud over at gendanne Windows, vil det også gendanne drivere, hjælpeprogrammer og programmer.

Trin 4

På trods af ikke mange positive kvaliteter har denne metode også ulemper. Pointen er, at unødvendige programmer også returneres ved gendannelse. Du bliver nødt til at slette dem manuelt. Hvis du installerede Windows fra en installationsdisk eller et flashdrev og derefter ønskede at gendanne fra en skjult partition, skal du finde, downloade og installere den originale Master Boot Record. Ellers fungerer processen simpelthen ikke.

Trin 5

I øjeblikket er der et alternativ, som er, at du selv skal oprette den skjulte partition. Som et resultat danner du selv indholdet af sektionen. Acronis True Image Home 2009 bruges til dette formål.

Anbefalede: