Sådan Gendannes En Skjult Bærbar Partition

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes En Skjult Bærbar Partition
Sådan Gendannes En Skjult Bærbar Partition

Video: Sådan Gendannes En Skjult Bærbar Partition

Video: Sådan Gendannes En Skjult Bærbar Partition
Video: Acer eRecovery - Restore Windows from the Recovery Partition (English) 2024, Kan
Anonim

Næsten hver bærbar computer har en skjult partition. Det kan slettes, hvis det ønskes, hvilket giver dig mulighed for at frigøre diskplads. Du kan også gendanne en skjult partition, hvis du pludselig har problemer med den. Imidlertid har computerbrugere ofte problemer med denne handling.

Sådan gendannes en skjult bærbar partition
Sådan gendannes en skjult bærbar partition

Nødvendig

Acronis Disc Director Suite

Instruktioner

Trin 1

Først skal du oprette ledig plads på disken, hvor den skjulte partition vil være placeret. For at gøre dette skal du installere Acronis Disc Director Suite på din bærbare computer. Vælg afsnittet "Manuel tilstand". Klik på "OK" for at fortsætte med at arbejde. En skjult partition er gemt i begyndelsen eller slutningen af disken. Når du gendanner, skal du vælge den struktur, der var før.

Trin 2

I Acronis Disc Director Suite skal du vælge C-drevet og klikke på knappen Tilpas størrelse. Find feltet "Ikke-allokeret plads foran". Indstil størrelsen. I afsnittet "Ufordelt mellemrum efter" er parametrene lig med nul. Hvis den skjulte partition er placeret i slutningen på disken, skal disse værdier være lig med en. Klik på afkrydsningsfeltet for at anvende indstillingerne. Klik derefter på knappen Kom godt i gang. Genstart din computer. Stedet for den skjulte sektion er klar.

Trin 3

Det næste trin er at gendanne selve partitionen. For at gøre dette skal du installere Acronis True Image. Åbn den, og klik på "Gendan" i menuen. Klik på knappen "Søg efter sikkerhedskopi". Angiv placeringen af det skjulte partitionsbillede, og klik på "OK". Vælg derefter indstillingen "Gendan". Klik på elementet "Gendan diske eller partitioner", og klik på knappen "Næste". Vælg MBR og FAT32 i det vindue, der åbnes. Klik på Næste igen. Klik på knappen "Diskopsætning" på den næste fane. Vælg også ledig plads til lokalt drev C, og klik på fanen "Anvend".

Trin 4

Klik derefter på knappen Skift standardindstillinger. Angiv sektionstypen "Main". Klik på knappen Accepter. Klik på det nederste link "Skift standardindstillinger" og klik på "Næste". Angiv igen disken, hvor MBR'en gendannes. Klik derefter på "Fortsæt" og vent. Den skjulte partition er nu gendannet.

Anbefalede: