Sådan Vælger Du En Køligere Størrelse: Tip

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Køligere Størrelse: Tip
Sådan Vælger Du En Køligere Størrelse: Tip

Video: Sådan Vælger Du En Køligere Størrelse: Tip

Video: Sådan Vælger Du En Køligere Størrelse: Tip
Video: 💅🏼 Коррекция БЕЗ ОТСЛОЕК!как сделать НОГТИ ДОМА БЕЗ ЛАМПЫ и ГЕЛЯ.Dip Powder for Beginners.Rosalind 2024, April
Anonim

For at forhindre, at nogle enheder på en bærbar eller stationær computer forværres som følge af overophedning, er det nødvendigt at vælge en passende køler til dem. Disse enheder har flere egenskaber, som du skal være opmærksom på, når du vælger.

Sådan vælger du en køligere størrelse: tip
Sådan vælger du en køligere størrelse: tip

Instruktioner

Trin 1

En tommelfingerregel, man først skal forstå, er, at størrelsen på blæseren ikke altid betyder noget. Ofte er der relativt små kølere med høj ydeevne. Vælg størrelsen på blæseren, så den passer til den enhed, du skal tilslutte den til. Hvis vi taler om en køler, der er installeret på et systemenhed, er det bedre at købe en relativt stor blæser.

Trin 2

Sørg for at være opmærksom på mekanismen til fastgørelse af blæseren til udstyret. Normalt bruges skruer til dette. Hver køler har flere monteringshuller. Sørg for, at disse huller matcher placeringen og størrelsen af hullerne på udstyret. Ellers kan du ikke rette køleren på en standard måde.

Trin 3

Sørg for at have specielle skruer, som du vil fastgøre køleren med. Husk, at ventilatoren i nogle tilfælde simpelthen kan limes på. Denne metode kan bruges, hvis køleren er fastgjort til køleplader eller enheden og ikke til udstyrsplader.

Trin 4

Undersøg strømforbindelseskablet til blæseren. Vær opmærksom på dens længde og stik. Hvis du har brug for at skifte køler på videokortet, anbefales det at tilslutte strømmen til netop denne enhed. Men nogle gange er det muligt at forbinde strøm til bundkortet. Sørg for, at du har det rigtige stik på denne enhed.

Trin 5

Kontroller blæserens specifikationer. Vi taler om knivernes nominelle rotationshastighed og muligheden for at ændre den. Bestem også den maksimale rotationshastighed. Sørg for, at knivene er placeret, så de blæser luft ind i enheden og ikke til den modsatte side af den.

Trin 6

Overvej det faktum, at fans bruger noget energi. Hvis der er installeret en relativt svag strømforsyning i systemenheden, skal du ikke tilslutte mange kraftige kølere.

Anbefalede: