Sådan Deaktiveres Windows Security Center

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Windows Security Center
Sådan Deaktiveres Windows Security Center

Video: Sådan Deaktiveres Windows Security Center

Video: Sådan Deaktiveres Windows Security Center
Video: Урок №1 - Установка Kaspersky Security Center 10 2024, April
Anonim

Windows Security Center er en indbygget funktion i operativsystemet. Deaktivering af denne funktion udføres ved standardmetoder, men det har nogle forskelle i forskellige OS-versioner.

Sådan deaktiveres Windows Security Center
Sådan deaktiveres Windows Security Center

Instruktioner

Trin 1

Ring til hovedmenuen i Microsoft Windows XP-operativsystemet ved at klikke på "Start" -knappen og gå til "Kontrolpanel" for at starte proceduren for deaktivering af Sikkerhedscenter.

Trin 2

Udvid noden "Ydeevne og vedligeholdelse" ved at dobbeltklikke og vælge "Administration".

Trin 3

Ring til genvejsmenuen for elementet "Sikkerhedscenter" ved at højreklikke og vælge "Egenskaber" -elementet.

Trin 4

Gå til fanen "Generelt" i dialogboksen, der åbnes, og vælg "Deaktiveret" i rullelisten i afsnittet "Starttype".

Trin 5

Stop centrets arbejde i den aktuelle session ved at klikke på knappen "Stop" i afsnittet "Servicestatus", og bekræft anvendelsen af de valgte ændringer ved at klikke på OK-knappen (til Windows XP).

Trin 6

Ring til hovedmenuen i Microsoft Windows Vista / 7-operativsystemet ved at klikke på knappen "Start" og indtast værdien services.msc i tekstfeltet i søgefeltet.

Trin 7

Bekræft udførelsen af kommandoen ved at trykke på Enter-tasten, og åbn Security Center-tjenesten i det åbnede bibliotek ved at dobbeltklikke.

Trin 8

Angiv kommandoen "Deaktiveret" i rullelisten i afsnittet "Starttype", og bekræft udførelsen af kommandoen ved at klikke på OK-knappen.

Trin 9

Gå tilbage til startmenuen og indtast cmd i søgefeltets tekstfelt for at udføre handlingen for at deaktivere sikkerhedsmeddelelser.

Trin 10

Bekræft udførelsen af kommandoen ved at klikke på knappen "Find", og kalde genvejsmenuen for det fundne element cmd.exe ved at klikke på højre museknap.

Trin 11

Angiv kommandoen "Kør som administrator", og bekræft din autoritet ved at indtaste administratoradgangskoden i det systemvindue, der åbnes.

Trin 12

Indtast REG Slet HKCRCLSID {FD6905CE-952F-41F1-9A6F-135D9C6622CC} i tekstfeltet i Windows kommandotolker, og bekræft kommandoen ved at trykke på Enter-funktionstasten.

Trin 13

Vent på, at en ny bekræftelsesdialogboks vises, og tryk på Y.

Trin 14

Vent, indtil det følgende vindue vises med en meddelelse om en vellykket afslutning af operationen, og afslut kommandopromptværktøjet for at anvende de valgte ændringer (til Windows Vista / 7).

Anbefalede: