Sådan Deaktiveres Support Center

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Support Center
Sådan Deaktiveres Support Center

Video: Sådan Deaktiveres Support Center

Video: Sådan Deaktiveres Support Center
Video: Как отключить платные услуги, подписки Билайна 2024, Kan
Anonim

Microsofts Windows 7-operativsystem har en noget irriterende komponent. Vi taler om User Support Center, der overvåger mange aspekter af computerbrug og vedvarende foreslår at tage visse handlinger. Denne tilføjelse er også meget sårbar over for handlinger fra en ubuden gæst eller bare en uerfaren bruger. Derfor er det i mange tilfælde at foretrække at deaktivere supportcentret.

Sådan deaktiveres Support Center
Sådan deaktiveres Support Center

Instruktioner

Trin 1

Klik på Start-knappen. Nedenfor ser du et vindue med en linje til indtastning af en kommando, skriv services.msc i det og tryk på Enter-tasten eller OK-knappen. Dette vil starte systemkonsollen for at kontrollere opstart og drift af tjenester. Rul listen til højre i vinduet helt ned til bunden. Find linjen, der siger "Sikkerhedscenter", og dobbeltklik på denne vare. Egenskabsvinduet åbnes, hvorigennem du kan definere parametrene til driften af denne service.

Trin 2

Vælg Deaktiveret fra rullelisten under overskriften Starttype. Dette element er i midten af vinduet. For at få adgang til listen skal du blot venstreklikke på "Auto Start" -etiketten, som er valgt som standard. Klik derefter på knappen "Anvend" - dette er nødvendigt for at gemme de foretagne ændringer. Klik på OK-knappen for at lukke redigeringsvinduet og lukke sektionen for serviceindstillinger.

Trin 3

Åbn meddelelsen om afbrydelse af "Support Center". Umiddelbart efter at tjenesten er slukket, vil du se en pop op-meddelelse om et nyt "problem" med computeren i højre hjørne af vinduet. Klik på den eller på afkrydsningsfeltet i systemområdet tæt på uret. Klik på linket "Åbn supportcenter" og aktiver kommandoen "Konfigurer supportcenter", som er placeret i højre side af vinduet. Du vil se et vindue med flere afkrydsningsfelt. Fjern markeringen i alle felter, og klik på OK for at gemme indstillingerne.

Trin 4

Genstart din computer via Start-menuen, indstillingen Genstart. Når du er lanceret, vil du højst sandsynligt ikke længere se spor af Action Center. Hvis dette ikke er tilfældet, og nogle advarsler fortsætter med at vises, skal du bruge systemregistret.

Trin 5

Åbn Registreringseditor. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Start" og vælge menuen "Kør". Indtast regedit i en tom linje, og klik på OK. Et Windows-registreringsvindue åbnes. Gå til HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsWindows Fejlrapportering. For at gøre dette skal du sekventielt åbne registreringsdatabasenøglen HKEY_CURRENT_USER og derefter softwarenøglen, Microsoft-gruppen og Windows-undergruppen i den.

Trin 6

Klik på musemarkøren på den nederste linje mærket Windows Fejlrapportering. I højre halvdel af vinduet vil du se en liste over registreringsdatabaseindstillinger, der er ansvarlige for håndtering af fejl og meddelelser til brugerne. Dobbeltklik på DisableQueue, og indtast nummeret 1 i feltet Værdi, og klik derefter på OK. Gør det samme med DontShowUI-parameteren. Luk registreringseditoren.

Trin 7

Deaktiver ikonet Action Center. For at gøre dette skal du åbne panelet til redigering af systemgruppepolitikker - klik på knappen "Start" og indtast kommandoen gpedit.msc i linjen "Find programmer og filer". Åbn sektionen "Brugerkonfiguration", gå til gruppen "Administrative skabeloner" og vælg "Startmenu og proceslinje".

Trin 8

På højre side af konsollen skal du finde indstillingen "Fjern Action Center-ikon" og dobbeltklikke på den. Et redigeringsvindue åbnes, hvor du markerer indstillingen "Aktiver" og klikker på knappen "Anvend". Luk gruppepolitikkonsollen, og genstart computeren. Supportcentret er nu fuldstændigt deaktiveret.

Anbefalede: