Sådan Deaktiveres Harddiskcheck

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Harddiskcheck
Sådan Deaktiveres Harddiskcheck

Video: Sådan Deaktiveres Harddiskcheck

Video: Sådan Deaktiveres Harddiskcheck
Video: How to Check Hard Drive Health, Error, Bad Sectors (Easy) 2024, Kan
Anonim

Efter en fejl opstår på en af harddiskpartitionerne, placerer operativsystemet automatisk en etiket på en sådan disk. Hver gang computeren starter, scanner systemet boot-partitionen og ser en genvej til den disk, der engang blev brudt. På grund af dette vises kontrolvinduet til harddisken ofte.

Sådan deaktiveres harddiskcheck
Sådan deaktiveres harddiskcheck

Instruktioner

Trin 1

Efter endda en minimal funktionsfejl på harddisken kan der opstå dårlige sektorer på dens overflade. Ved den første påvisning af dette problem sætter systemet etiketten "dårlig sektor", og en konstant kontrol af disken kan ikke længere undgås. Dette gøres for at få harddisken til at fungere korrekt, men faktisk øger denne funktion kun opstartstiden.

Trin 2

En af flere løsninger på denne situation er at scanne et emne som "Denne computer" fuldt ud. For at udføre denne handling skal du åbne vinduet "Denne computer" ved at dobbeltklikke på genvejen på skrivebordet eller i menuen "Start". Højreklik derefter på disken, som konstant kontrolleres af systemet for dårlige sektorer, og vælg linjen "Egenskaber".

Trin 3

I det vindue, der åbnes, skal du venstreklikke på fanen "Service". Gå til "Check disk" -blokken, hvori du skal trykke på "Check" -knappen. Du får vist en pop op-dialogboks, hvor du skal markere afkrydsningsfelterne "Reparer automatisk …" og "Kontroller og reparer". Klik derefter på knappen "Kør".

Trin 4

I den næste dialogboks vil du kun se et forslag om at udføre en fuld harddiskcheck efter en genstart. Svar bekræftende ved at trykke på genstartsknappen. Når systemet starter, starter kontrollen. Efter afslutningen vil det være klart, om der er problemer på harddiskpartitionerne. Hvis de ikke er der, starter denne kontrol ikke længere automatisk.

Trin 5

Det sker således, at den første metode ikke hjælper, men du er sikker på, at diskpartitionerne fungerer korrekt. Derfor bør du manuelt annullere denne kontrol. For at gøre dette skal du trykke på tastaturgenvejen Win + R, skrive cmd og trykke på Enter-tasten. I vinduet, der åbnes, skal du indtaste følgende udtryk chkntfs / X C: (i stedet for C: der kan være enhver anden disk, der konstant kontrolleres).

Anbefalede: