Sådan Oprettes Et Gendannelsespunkt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Gendannelsespunkt
Sådan Oprettes Et Gendannelsespunkt

Video: Sådan Oprettes Et Gendannelsespunkt

Video: Sådan Oprettes Et Gendannelsespunkt
Video: Как штукатурить откосы на окнах СВОИМИ РУКАМИ 2024, April
Anonim

I Windows-operativsystemer er der en funktion til at vende tilbage til tidligere gemte indstillinger (systemgendannelse). For at systemets tilbageførsel er mulig, er det nødvendigt periodisk at oprette gendannelsespunkter, dvs. gem de aktuelle indstillinger.

Sådan oprettes et gendannelsespunkt
Sådan oprettes et gendannelsespunkt

Instruktioner

Trin 1

Åbn startmenuen. Indtast forespørgslen "Opret" i linjen nedenfor "Find programmer og filer". I rullelisten skal du vælge linjen "Opret et gendannelsespunkt". Dialogboksen Systemegenskaber åbnes med fanen Systembeskyttelse aktiveret.

Trin 2

Klik på knappen "Opret …" nederst i det vindue, der vises. Der åbnes et vindue til indtastning af en beskrivelse for at identificere gendannelsespunktet.

Trin 3

Indtast en beskrivelse af det gendannelsespunkt, der skal oprettes. Du kan f.eks. Indtaste følgende sætninger: "Programmet N er installeret" eller "Systemet er renset for vira" osv. Klik derefter på knappen "Opret". Processen med at gemme systemindstillingerne starter, dvs. oprettelse af et gendannelsespunkt.

Trin 4

Når systemet har oprettet et gendannelsespunkt, vises vinduet "Systembeskyttelse" med teksten "Gendannelsespunktet blev oprettet med succes." I dette vindue skal du klikke på knappen "Luk". Når du starter Systemgendannelse, vises det brugeroprettede gendannelsespunkt.

Anbefalede: