Sådan Oprettes Et Windows XP-gendannelsespunkt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Windows XP-gendannelsespunkt
Sådan Oprettes Et Windows XP-gendannelsespunkt

Video: Sådan Oprettes Et Windows XP-gendannelsespunkt

Video: Sådan Oprettes Et Windows XP-gendannelsespunkt
Video: Правильная запись WINDOWS XP на флэшку в 2К19 2024, Kan
Anonim

Windows-operativsystemer har en meget god funktion kaldet Systemgendannelse. Det giver dig mulighed for at returnere systemet til en fungerende tilstand i tilfælde af en fiasko eller penetration af vira.

Sådan oprettes et Windows XP-gendannelsespunkt
Sådan oprettes et Windows XP-gendannelsespunkt

Instruktioner

Trin 1

Først skal du aktivere automatisk oprettelse af kontrolpunkter til Windows XP-systemgendannelse. Det anbefales ikke at aktivere det, hvis lydstyrken for systempartitionen på harddisken er meget begrænset. Åbn menuen "Start" og højreklik på ikonet "Denne computer".

Trin 2

Vælg Egenskaber. Åbn fanen "Systemgendannelse" i vinduet, der vises. Fremhæv systempartitionen på disken, og klik på knappen "Indstillinger". Tildel den nødvendige mængde plads på denne partition, som tildeles til oprettelse af gendannelseskontrolpunkter. Klik på knappen "Ok".

Trin 3

Opret nu dit eget kontrolpunkt til systemgendannelse. Åbn Start-menuen, og gå til undermenuen Alle programmer. Vælg fanen "Tilbehør", derefter "Systemværktøjer", og gå til menuen "Systemgendannelse".

Trin 4

I det vindue, der vises, skal du vælge indstillingen "Opret et gendannelsespunkt". Klik på "Næste". Indtast et navn eller en beskrivelse for det fremtidige punkt. Klik på knappen Opret, og vent på, at oprettelsen af kontrolpunktet er afsluttet.

Trin 5

For at bruge det tidligere oprettede kontrolpunkt skal du åbne menuen Systemgendannelse som beskrevet i tredje trin. Vælg "Gendan computeren til en tidligere tilstand". Klik på "Næste".

Trin 6

Et nyt vindue viser en kalender, der viser datoerne for, hvor gendannelsespunkterne blev oprettet med fed skrift. Vælg den ønskede dato, og klik på knappen "Næste". I det næste vindue skal du bekræfte det valgte kontrolpunkt ved at klikke på knappen "Næste". Efter afslutning af systemgendannelsesprocessen genstarter computeren automatisk. Husk, at denne proces ikke påvirker ikke-systemfiler, dvs. alle nye dokumenter, musik, film osv. gemmes.

Anbefalede: