Sådan Får Du Dit Grafikkort Til At Fungere

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Dit Grafikkort Til At Fungere
Sådan Får Du Dit Grafikkort Til At Fungere

Video: Sådan Får Du Dit Grafikkort Til At Fungere

Video: Sådan Får Du Dit Grafikkort Til At Fungere
Video: Sådan monterer du dit grafikkort 2024, Kan
Anonim

Ofte er der problemer med komponenter på en pc. Normalt opstår sådanne vanskeligheder ofte med betjeningen af et grafikkort. For at løse denne situation skal du teste grafikkortet i computersystemet.

Sådan får du dit grafikkort til at fungere
Sådan får du dit grafikkort til at fungere

Nødvendig

  • - computer;
  • - internettet;
  • - Everest-programmet.

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du kontrollere alle skærmkortets parametre. Som regel opstår fejl ofte i mangel af speciel software, nemlig drivere. Klik på genvejen "Denne computer" med venstre museknap to gange. Højreklik derefter, og vælg Egenskaber i genvejsmenuen. Du skal gå til fanen "Udstyr". Find knappen "Enhedshåndtering" der, og klik på den.

Trin 2

Du får en detaljeret liste over alle enheder, der er installeret på computeren. Klik på fanen "Videoadaptere" for at få vist alle oplysninger om dit grafikkort. Hvis der er udråbstegn i et hvilket som helst punkt i denne menu, skal du gå til den officielle webside for videokortproducenten og downloade de relevante drivere, så computeren fungerer korrekt med dette grafikkort.

Trin 3

Hvis alt er i orden, kan du kontrollere grafikkortet ved at teste ved hjælp af speciel software. Download Everest-programmet fra det officielle websted everest.ru. Installer derefter denne software på et lokalt drev på din computer. Prøv at installere sådanne programmer på systemdrevet. Denne software giver dig mulighed for at se alle computerens egenskaber såvel som indbyggede medier og meget mere.

Trin 4

Arbejd omhyggeligt med dette program. Hvis det bruges forkert, kan hele operativsystemet og komponenterne på pc'en blive beskadiget. I programmets venstre hjørne skal du finde alle poster om videokortet og se de tilsvarende parametre, du kan ændre nogle egenskaber, kontrollere med de parametre, der er skrevet på det officielle websted eller i dine instruktioner. Ved hjælp af denne software kan du identificere mange fejl i systemet, computerreservedele.

Anbefalede: