Sådan Klipper Du Musik Fra Klip

Indholdsfortegnelse:

Sådan Klipper Du Musik Fra Klip
Sådan Klipper Du Musik Fra Klip

Video: Sådan Klipper Du Musik Fra Klip

Video: Sådan Klipper Du Musik Fra Klip
Video: Sådan klipper du hækken flot og sund 2024, April
Anonim

Åh, hvor undertiden er videosekvensen, der ledsager denne eller den anden sang, smuk. Dette kaldes som regel et "klip", og ofte er det den tilpassede sang, som lyttere og fans af musikerne kan lide mere end dens studie- eller radioversion. Men hvad hvis du ikke kan finde præcis, hvad der lyder i videoen hvor som helst? Når alt kommer til alt, vil det ikke blive spillet på radioen, på Internettet er det også langt fra en kendsgerning, at den kan findes. Hvad er der så tilbage at gøre? Klip sangen fra klippet selv.

Sådan klipper du musik fra klip
Sådan klipper du musik fra klip

Instruktioner

Trin 1

Vær ikke bange, der er intet galt med det. Langt væk er de dage, hvor det for at skære noget fra et eller andet sted var nødvendigt at fylde et blad, et forstørrelsesglas og lim. Takket være moderne teknologi er vores verden blevet næsten fuldstændig digital, hvilket gør vores liv meget lettere.

Trin 2

Så lad os gå videre til den "kirurgiske" intervention i klipets personlige liv. Til dette har vi brug for Sony Vegas-programmet - en yderst praktisk ting til sådanne operationer. I sig selv kan dette program udføre næsten enhver handling med hensyn til video og meget af det, der vedrører lyd.

Trin 3

Åbn først programvinduet. Hvis det er åbent for fuld skærm, er det bedre at reducere det til størrelsen af en tredjedel af det tidligere besatte rum. Når problemet med størrelsen er løst, retter vi kurserne mod det ønskede klip, trykker på venstre museknap og trækker videofilen fra mappen på skrivebordet til programvinduet. Derfor reducerede vi det.

Trin 4

Når overførselsproceduren er afsluttet, kan programvinduet returneres til sin oprindelige visning - fuld skærm. Det bliver endnu mere bekvemt.

Trin 5

Så hvad vi har - to spor (det ene med video, det andet med lyd). Hvis du trykker på afspilningstasten, begynder på begge spor samtidig bevægelse af striber, der bestemmer klipens forløbne tid. Men da vi kun er interesserede i lydfilen, vil vi være opmærksomme på den.

Trin 6

Vælg det spor, der indeholder lyden, kopier den, og slet derefter alle de oplysninger, der var indeholdt i det åbne vindue. Derefter opretter vi et nyt spor, indsætter den valgte fil, gemmer den i mp3-format, tildeler ethvert navn, du kan lide - og nyd resultatet af vores arbejde.

Anbefalede: