Sådan Klipper Du Musik Fra Spil

Indholdsfortegnelse:

Sådan Klipper Du Musik Fra Spil
Sådan Klipper Du Musik Fra Spil

Video: Sådan Klipper Du Musik Fra Spil

Video: Sådan Klipper Du Musik Fra Spil
Video: HJÆLP - Puch Maxi 2024, Kan
Anonim

Mange moderne computerspil indeholder populære musiknumre. Hvis du vil lytte til dine yndlingsnumre fra et computerspil i afspilleren, men lydsporet ikke sælges separat, kan du klippe musikken ud.

Sådan klipper du musik fra spil
Sådan klipper du musik fra spil

Nødvendig

Tv-tuner med software til indfangning (til Xbox eller Xbox 360)

Instruktioner

Trin 1

For at klippe musik fra et Playstation-spil skal du indsætte disken i din computers drev. Sørg for, at din computer læser disken, og luk autorun-vinduet.

Trin 2

Download MF Audio-programmet. Brug dette program, hvis disken er beregnet til PlayStation 1 eller 2. Playstation 3-spil frigives på Blu-Ray-diske, hvorfra du ikke kan udpakke filer.

Trin 3

Angiv det sted, hvor lydsporet er placeret, i panelet Input Audio File. Vælg det originale filformat, og efter at have trukket det ud af spillet. Klik på knappen Gem som, indtast et navn, og angiv en mappe, der skal gemme lydfilen.

Trin 4

For at klippe musik fra et Nintendo Wii-spil skal du indsætte spildisken i din computers drev. Luk det autorun-vindue, der vises.

Trin 5

Download Trucha. Åbn dette program, og start Wii Disc Read. Når disken er fuldt indlæst, skal du udpakke lydfilerne. De udpakkede filer gemmes på din computer i mappen Musik eller lyd.

Trin 6

Download og installer Winamp medieafspiller og et specielt plugin til det. Dette plugin læser filer i forskellige spilformater. Start Winamp, importer de lydfiler, der er ekstraheret af Trucha, og eksporter dem derefter til det ønskede lydformat.

Trin 7

For at klippe musik fra et Xbox- eller Xbox 360-spil skal du slutte set-top-boksen til en tv-tuner på din computer. Microsoft tillader ikke, at Xbox-diske afspilles andre steder end på en set-top-boks. Start input capture-softwaren og start med at optage den musik, du kan lide fra spillet. Capture-softwaren registrerer automatisk lydformatet til optagelse, så det er ikke nødvendigt at konvertere filen.

Trin 8

Flyt den indspillede musikfil til den ønskede mappe på din computer eller MP3-afspiller til senere brug.

Anbefalede: