Sådan Klipper Du En Ringetone

Indholdsfortegnelse:

Sådan Klipper Du En Ringetone
Sådan Klipper Du En Ringetone

Video: Sådan Klipper Du En Ringetone

Video: Sådan Klipper Du En Ringetone
Video: Sådan klipper du din hund 2024, Kan
Anonim

Nogle gange er der situationer, hvor du skal fremhæve en bestemt del af en musikfil. Dette gøres normalt, når man deler liveoptagelser eller indstiller en sektion som et telefonopkald.

Sådan klipper du en ringetone
Sådan klipper du en ringetone

Nødvendig

Sound Forge, Movie Maker, internetadgang

Instruktioner

Trin 1

Der er et stort antal programmer, som du kan skære en del af en musikalsk komposition med. For at komme i gang skal du bruge standardprogrammet - Windows Movie Maker.

Trin 2

Kør dette program. Find menuen Filer på hovedværktøjslinjen, og åbn den. Vælg "Tilføj". Angiv stien til den ønskede musikfil.

Trin 3

En visualisering af musiksporet vises nederst på skærmen. Vælg unødvendige dele af kompositionen. Højreklik på dem og vælg "Slet".

Trin 4

Åbn menuen Filer, og vælg Gem som. Angiv navnet på den fremtidige fil og dens format.

Trin 5

Desværre inkluderer ikke alle Windows-versioner det beskrevne program. I sådanne tilfælde anbefales det at bruge mere kraftfulde applikationer. Installer Sound Forge-software.

Trin 6

Kør denne applikation. Åbn menuen Filer, og vælg Tilføj. Angiv den krævede fil. Svarende til den proces, der er beskrevet i det tredje trin, skal du rydde lydsporet for unødvendige fragmenter.

Trin 7

Klik på knappen Gem. I dette tilfælde kan du specificere filformatet og dets navn, men også lydkvaliteten, bithastigheden og mange andre parametre.

Trin 8

Hvis du ikke har noget ønske om at installere yderligere applikationer, skal du bruge en af de mange internettjenester.

Trin 9

Gå til siden https://www.mp3cut.ru/cut_mp3/ eller https://mp3cut.foxcom.su/. Klik på knappen Download. Indtast stien til den ønskede fil

Trin 10

Vent til filen er downloadet. Svarende til det tredje trin skal du afslutte lydsporet til den endelige tilstand. Klik på knappen Trim and Download. Angiv det sted, hvor den nye fil skal gemmes.

Anbefalede: