Sådan Gendannes Slettede Oplysninger Fra Et USB-flashdrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Slettede Oplysninger Fra Et USB-flashdrev
Sådan Gendannes Slettede Oplysninger Fra Et USB-flashdrev

Video: Sådan Gendannes Slettede Oplysninger Fra Et USB-flashdrev

Video: Sådan Gendannes Slettede Oplysninger Fra Et USB-flashdrev
Video: Sådan forbedrer du ydeevnen i Windows 10 (Officiel Dell Tech Support) 2024, Kan
Anonim

Et USB-flashdrev er et lagringsmedium, der bruger flashhukommelse til at gemme data og er forbundet via et USB-stik på en computer. Moderne modeller er meget pålidelige, men der er noget, som ingen flashdrevsejere er forsikret mod: ved utilsigtet sletning af oplysninger fra det. Selvom det var formateret.

Sådan gendannes slettede oplysninger fra et USB-flashdrev
Sådan gendannes slettede oplysninger fra et USB-flashdrev

Nødvendig

  • - Computer;
  • - Flash-drev;
  • - værktøj TuneUp Utilities.

Instruktioner

Trin 1

Når oplysningerne er slettet fra flashdrevet, er det vigtigt ikke at skrive noget til det. Dette vil i høj grad øge chancerne for vellykket datagendannelse. Men selvom det lykkedes dig at skrive noget ned, er chancerne for et vellykket resultat ret høje.

Trin 2

For at gendanne oplysninger skal du downloade værktøjet TuneUp Utilities. Programmet er betalt, men du kan finde en prøveversion. Download og installer hjælpeprogrammet. Du skal downloade en af de nyeste versioner.

Trin 3

Indsæt USB-flashdrevet, hvorfra oplysningerne gendannes, ind i computeren. Kør programmet. Efter den første lancering begynder den at teste din computer. Vent et par minutter til testprocessen er afsluttet. Derefter finder du dig selv i programmets hovedmenu. Gå til fanen "Løs problemer". I vinduet, der åbnes, skal du vælge "Gendan slettede filer".

Trin 4

Marker nu afkrydsningsfeltet for dit flashdrev i det næste vindue, og hvis harddiskpartitionerne er markeret, skal du fjerne markeringen fra dem. Dette lokaliserer programmet, så det udelukkende fungerer på dit flashdrev. Fortsæt derefter videre. Hvis du leder efter en bestemt fil, skal du angive navnet på linjen "Filkriterium", du kan tilnærme sig. Du kan også indtaste filtypen. Hvis du har brug for at gendanne oplysninger som helhed, skal du lade linjen "Søgekriterier" være tom. Klik på Næste.

Trin 5

Derefter begynder filgendannelsesprocessen. I slutningen af det vises et vindue med en liste over filer, der kan gendannes. Vælg dem, du har brug for, og klik derefter på "Gendan" nederst i vinduet. Vælg derefter emnet "Gendan til den angivne mappe". Angiv et sted, der skal gendannes. Det kan direkte være et USB-flashdrev eller en hvilken som helst anden mappe på computerens harddisk. Klik derefter på OK, og filerne gendannes.

Anbefalede: