Sådan Deaktiveres Kaspersky Self-Defense

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Kaspersky Self-Defense
Sådan Deaktiveres Kaspersky Self-Defense

Video: Sådan Deaktiveres Kaspersky Self-Defense

Video: Sådan Deaktiveres Kaspersky Self-Defense
Video: Часть #4: Как установить Kaspersky Endpoint Security на клиентские компьютеры 2024, Kan
Anonim

Kaspersky Anti-Virus er et af de mest pålidelige og populære programmer af sin art. Som ethvert andet antivirusprogram har Kaspersky en mulighed for selvforsvar, det vil sige, det tillader ikke andre programmer eller brugere at ændre eller ødelægge deres filer. Men nogle gange skal selvforsvarstilstand deaktiveres.

Sådan deaktiveres Kaspersky Self-Defense
Sådan deaktiveres Kaspersky Self-Defense

Instruktioner

Trin 1

Der er en række tilfælde, hvor du har brug for at deaktivere Kaspersky Anti-Virus's selvforsvar. For eksempel, hvis du vil frigøre plads på harddisken ved at slette dens spor. Det er faktisk meget simpelt at gøre, og hele processen bør ikke tage dig mere end to minutter.

Trin 2

Højreklik på antivirusikonet i venstre hjørne. Vælg punktet "Indstillinger" i den menu, der vises. Du får et vindue til konfiguration af generelle beskyttelsesparametre, som består af faner som "Beskyttelse", "Kontroller", "Opdater" og "Parametre". Vælg den sidste.

Trin 3

I vinduet "Valgmuligheder" vil du se muligheden "Aktiver selvforsvar". Der er et afkrydsningsfelt overfor det. Dette betyder, at antivirusforsvaret er aktiveret og beskytter programfilerne mod at blive ændret. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet, og klik på knappen "OK" eller "Anvend". Derefter kan programvinduet lukkes. Du kan også åbne indstillingsvinduet fra hovedantivirusvinduet. Den tilsvarende knap er placeret i øverste venstre hjørne.

Trin 4

Husk, at selvforsvar skal genaktiveres, så snart du har gennemført hele din virksomhed. Et antivirusprogram uden selvbeskyttelse kan blive angrebet af virusfiler og alvorligt beskadiget.

Anbefalede: