Sådan Oprettes Flash-programmer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Flash-programmer
Sådan Oprettes Flash-programmer

Video: Sådan Oprettes Flash-programmer

Video: Sådan Oprettes Flash-programmer
Video: ProMan программатор ( NAND, NOR flash TSOP48) 2024, April
Anonim

Blandt flash-programmer er mini-spil til en computer eller mobilenhed mere almindelige end programmer til andre formål. Dette skyldes primært flashens grafiske orientering og nogle af vanskelighederne med at gennemføre komplekse opgaver på flashen. For at oprette et flashprogram skal du bruge SwishMAX-programmet.

Sådan oprettes flash-programmer
Sådan oprettes flash-programmer

Nødvendig

internettet

Instruktioner

Trin 1

Download SwishMAX-softwaren fra udviklerwebstedet på https://www.swishzone.com/. Det tager lidt plads - kun 9 megabyte. Programmet er et betalt program, så uden at betale har du kun 15 dage til at sikre dig, at det er praktisk. Det er også værd at bemærke, at sådan software bedst installeres i rodmappen på den lokale disk, hvor operativsystemet på den personlige computer er placeret.

Trin 2

Installer programmet på harddisken på din computer, og kør det ved at dobbeltklikke på startfilen. Hovedprogramvinduet ligner en billededitor - det indeholder en værktøjslinje og et område til tegning. Der er også et tidslinjerammepanel og et omridsstrukturpanel.

Trin 3

Undersøg omhyggeligt afsnittet Scene - på fanerne Film, figur, transformation, indhold og andre er de vigtigste parametre for den oprettede flashfilm angivet. Tegn et objekt i tegneområdet ved hjælp af værktøjslinjen. For at en flashfilm skal have funktionerne i et program, skal du oprette en knap af enhver form og type. For at indstille videoens reaktion til et museklik skal du gå til sektionen Script i vinduet Layout. Ved hjælp af kommandoen Browser / netværk, getURL (…) -elementet, kan du indstille reaktionen fra brugerens omdirigering til enhver side.

Trin 4

Opret en html-side, der er vært for dit flashprogram ved hjælp af File, Export, HTML + SWF, eller gem projektet som en swf-fil via menuen File - Export - SWF. Du har brug for din egen fantasi og lidt fritid til at skabe smukke animationer. Brug SwishMAX-funktionaliteten til at kode animationerne. Du kan oprette forskellige sider, men glem ikke, at en stor mængde grafik indlæser internetforbindelsen.

Anbefalede: