Sådan Oprettes Et Flash

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Flash
Sådan Oprettes Et Flash

Video: Sådan Oprettes Et Flash

Video: Sådan Oprettes Et Flash
Video: Как штукатурить откосы на окнах СВОИМИ РУКАМИ 2024, Kan
Anonim

Ofte oprettes spil ved hjælp af flash. Dette er ret logisk, fordi selve flashmotoren indebærer at arbejde med simpel grafik. Hvis du vil oprette nfre. program, skal du bruge appen Swish Max.

Sådan oprettes et flash
Sådan oprettes et flash

Instruktioner

Trin 1

Download fra Internettet og installer SwishMax-programmet på din personlige computer for at oprette et flash. Bemærk, at denne applikation er betalt, så du har kun 15 dages gratis brug til din rådighed. Derefter bliver du nødt til enten at afvise det eller betale på udviklerens officielle hjemmeside. For at programmet skal fungere så effektivt som muligt, skal du installere det i rodmappen på din pc. Når installationen er færdig, skal du genstarte computeren.

Trin 2

Kør programmet. Bemærk, at hovedprogramvinduet ligner mere en billededitor end en grænseflade til oprettelse af programmer. Dette er slet ikke overraskende, fordi du selv skal tegne flashen. Programmet har en værktøjslinje, et tegnepanel, et rammepanel og et strukturpanel. For at oprette Flash-film skal du se nærmere på sektionerne Scene i fanerne Film, Form, Indhold og Transform.

Trin 3

Tegn et objekt. Derefter skal du trække en knap, så den oprettede applikation har programegenskaber (hvis der er et sådant behov). Det fantastiske ved SwishMax er, at du kan oprette en knap med en hvilken som helst form efter eget valg, hvilket kan gøre dit program virkelig originalt.

Trin 4

For at få videoen til at reagere på at klikke på den oprettede knap skal du gå til sektionen Script i vinduet Layout. Reaktionen kan være meget forskelligartet. Det kan både bestemme den videre udvikling af plottet og omdirigere brugeren til et sted.

Trin 5

Du kan straks eksportere applikationen til en hvilken som helst side på Internettet efter oprettelsen af applikationen. For at gøre dette skal du gå til fil-, eksport- og HTML + SWF-menuerne. Hvis der ikke er et sådant behov i øjeblikket, kan du gemme denne applikation som et SWF-projekt for at kunne ændre det.

Anbefalede: