Sådan Fjernes Kontrolpanelet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Kontrolpanelet
Sådan Fjernes Kontrolpanelet

Video: Sådan Fjernes Kontrolpanelet

Video: Sådan Fjernes Kontrolpanelet
Video: Vandhane og køkkenvask. Sådan monterer du blandingsbatteri og vask 2024, Kan
Anonim

Hvis du vil frigøre så meget plads på dit skrivebord som muligt, kan du skjule displayet på kontrolpanelet, og hvis det er nødvendigt, kan du bruge dets muligheder i et split sekund.

Sådan fjernes kontrolpanelet
Sådan fjernes kontrolpanelet

Nødvendig

Windows XP-operativsystem

Instruktioner

Trin 1

Når brugeren har indstillet de relevante parametre i indstillingerne og gemt ændringerne, forsvinder kontrolpanelet fra skrivebordet. For at bruge det igen skal du bare sænke musemarkøren helt nederst på skærmen, og panelet vender tilbage til sit sted igen. Så snart du flytter markøren væk fra proceslinjen, forsvinder den igen.

Trin 2

Klik på kontrolpanelet med højre museknap, og gå derefter til afsnittet "Egenskaber" i menuen, der vises. Du vil se et vindue på skærmen med to faner: "Proceslinje" og "Start-menu". Skift til visning af proceslinjens muligheder. I fanen, der åbnes, skal du markere afkrydsningsfeltet "Skjul proceslinjen automatisk". Derefter skal du bare acceptere ændringerne ved at trykke på knappen "OK". Således lykkedes det dig at skjule proceslinjen.

Hvis vi taler om de mulige ulemper ved en sådan mulighed, så kan du for det første ikke indstille tiden til panelets forsvinden og udseende, og for det andet på grund af forkert funktion af systemet bliver du muligvis nødt til at vente lidt før panelet vises på skærmbilledet … Selvom det normalt vises med det samme.

Anbefalede: